Η αλήθεια μου κάνει κακό

Αρχείο Παίχτηκε από 04/02/2018 έως 01/04/2018
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Κείμενο: Αλέξανδρος Βαλκανάς
Σκηνοθέτης: Νίκος Αμουντζάς
Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου
Ερμηνεύουν: Αργυροπούλου Ντέννυ, Διαγούπη Μάνια, Ιωάννου Γιώργος, Μιχαηλίδου Εβίτα, Μυτιληναίος Νίκος, Στέλιος Αχιλλέας
Guest star o Γιώργος Βούλγαρης, Καλλέργη Φωφώ, Μάνη Φρόσω, Περιφάνη Αλεξάνδρα, Χαντέλης Γιάννης, Στέλιος Αχιλλέας και οι τραγουδιστές Αθανασόπουλος Ανδρέας, Ζώρζου Ματίνα
Τραγουδούν: Βαλκανάς Αλέξανδρος, Κορρέ Γεωργία
Παίζουν μουσική: Δεδούσης Γιώργος, Κοντονίκας Θαλής, Στέλιος Αχιλλέας

Περιγραφή

Η μουσική παράσταση / bar-theater «Η Αλήθεια μου κάνει Κακό», μια συναυλία με 14 μικρής διάρκειας μονόπρακτα. Τα σκετς αφορούν μία παρέλαση διάσημων ζευγαριών από τη σφαίρα της μυθολογίας, τις σελίδες της λογοτεχνίας και την αρένα της ιστορίας φωτογραφημένα τη στιγμή της υπέρτατης κρίσης, στον σπαραξικάρδιο απολογισμό της ζωής τους και μία ανάσα πριν το εντυπωσιακό τους salto im-mortale στα βάραθρα της αιωνιότητας…

Περισσότερα

Έτσι, η Μήδεια καταφεύγει σε ριάλιτι για να κάνει γνωστή την τραγωδία της, ο Θησέας γνωρίζει την Αριάδνη ως τουρίστας, που κάνει διακοπές στην Κρήτη, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα καταφεύγουν σε σύμβουλο γάμου – μετά θάνατον – για να συζητήσουν το αδιέξοδο του γάμου τους. Οι «μύθοι» και τα χαρακτηριστικά των προσώπων, ωστόσο διατηρούνται όπως έχουν καταγραφεί και χωρίς να έχει αλλοιωθεί ο βασικός πυρήνας της ιστορίας τους.

Το concept αναπτύσσεται σε δύο αυτόνομες μουσικές παραστάσεις.

Τα 7 από τα 14 σκετς παρουσιάζονται κάθε φορά ενσωματωμένα σε μια συναυλία με τραγούδια αγάπης, πίστης και απιστίας από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Τους ρόλους υποδύονται 12 ηθοποιοί (6 ανά παράσταση). Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι 12 ηθοποιοί και τέσσερις τραγουδιστές, ενώ εκτελούνται ζωντανά από τριμελή ορχήστρα.

Κάθε Κυριακή από 4 Φεβρουαρίου για έξι (6) παραστάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα facebook: η αλήθεια μου κάνει κακό

Σκηνοθεσία-μουσική διδασκαλία: Νίκος Αμουντζάς
Ενορχήστρωση: Αχιλλέας Στέλιος