640

Χώρισέ με, μια Κυριακή - (Tell me on a Sunday)

από 26/11 έως 18/12
Απόδοση: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνικά: Μαρία Ναυρούζογλου
Κοστούμια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς

Περιγραφή

Η Νάντια Μπουλέ  μετά την μεγάλη επιτυχία της EVITA γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας  στο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday) - Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber και συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τους καλύτερους του είδους: Δημήτρης Μαλισσόβας στην σκηνοθεσία, Γεράσιμος Ευαγγελάτος απόδοση κειμένου, Αλέξιος Πρίφτης  - Μουσική διδασκαλία /Δ. Ορχήστρας.

Η Νάντια Μπουλέ σε μια σόλο παράσταση , κάνει μια καινούργια  φιλόδοξη πρόταση η οποία ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις.

Περισσότερα

Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber.

Ένα κορίτσι. Τέσσερις χωρισμοί.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να βρει την αγάπη;

Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της  Ευρωπαϊκής Περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019  με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα.

Χώρισέ με, μια Κυριακή !  Ένα κορίτσι  φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη.  Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

Μουσική διδασκαλία /Δ.Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης
Ήχος: Μάνος Φακίνος 

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Μικρό Παλλάς

από 26/11 έως 18/12
Αμερικής 2 (City Link), Κέντρο
Τηλ: 210 3210025 Email: [email protected] Website: www.ticket365.gr/

Πληροφορίες: 210 3210025
Προπώληση: http://www.ticket365.gr/parastaseis/15017-%C2%AB%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AD-%CE%BC%CE%B5,-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%C2%BB

Ημέρες & Ώρες
Δ 21:15
Τ 21:15
Τ
Π
Π
Σ
Κ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. One woman show με όλη τη σημασία της φράσης. Η Νάντια Μπουλέ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας (τόσο φωνητικής όσο και υποκριτικής) μέσα από έναν μονόλογο μιούζικαλ. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου αναζητά την αγάπη χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πολύ καλή σκηνοθεσία με ενδιαφέροντα κοστούμια και σκηνικά. Γενικά, μια πολύ αξιόλογη και προσεγμένη προσπάθεια στο σύνολό της. Όσοι λατρεύετε τα μιούζικαλ, σπεύσατε! Η παράσταση είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ. Ευχαριστώ τη Θεατρομάνια για την πρόσκληση.

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ