Φωτεινή Δάρρα Live

Αρχείο Παίχτηκε από 27/02/2019 έως 27/02/2019
στο Half Note Jazz Club

Περιγραφή

Ένα γεμάτο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ένα κατάμεστο Half Νote επεφύλασσε ο μήνας Φεβρουάριος για τη Φωτεινή Δάρρα. Έπειτα από την επερχόμενη παράστασή της στο Μέγαρο Μουσικής στις 22 Φεβρουαρίου με τη διεθνή ορχήστρα  «Καμεράτα» για την οποία τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τo σημερινό της sold out στο Half Note, η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει για μία ακόμα παράσταση στις 27 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο! Η λίστα αναμονής ξεπέρασε τα 100 άτομα από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα κι έτσι η Φωτεινή θα επαναλάβει για μία ακόμα φορά την παράσταση με τίτλο “ΈΡΩΤΑΣ… όπως τότε”.

Περισσότερα

Μια μαγική βραδιά θα περάσουν όσοι βρεθούν εκεί για να ακούσουν μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών με ερμηνείες που ξαφνιάζουν, συγκινούν και ψυχαγωγούν με όλη τη δύναμη των λέξεων.

Σαν να είναι η συνέχεια της φωνής της κάνει το πιάνο να ακούγεται ο εξαιρετικός πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης που παίζει με χαρακτηριστική ευκολία από τα τραγούδια της εποχής του ’30 μέχρι τα σύγχρονα ελληνικά και ξένα, ταξιδεύοντάς μας στην απέραντη θάλασσα των πιο υπέροχων τραγουδιών!

«Μην το ρωτάς τον ουρανό», «Rien de rien», «Suspicion», «Ξύπνα αγάπη μου», «Σταγόνα σταγόνα», «Αγόρι μου», «Love for sale», «Just the two of us»,  «Θέλω κοντά σου να μείνω», “Je suis malade” είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν το βράδυ αυτό. Δεν θα λείψουν το  πορτογαλέζικο «Cancao do mar» σε μια ξεχωριστή ερμηνεία και η καινούργια διασκευή του «Γελάς» του Κώστα Καπνίση!

«ΕΡΩΤΑΣ... όπως τότε»... για να ερωτευτείτε πάλι από την αρχή!

Ένα μοναδικό ρεσιτάλ για δυο χέρια και μια φωνή. Μια συνύπαρξη που δεν πρέπει να χάσετε!

H σελίδα μου στο facebook:https://www.facebook.com/foteinidarra/

To προφίλ μου στο instagram: https://www.instagram.com/foteini.darra/

Τo κανάλι μου στο youtube:https://m.youtube.com/channel/UCQaVTVOlSGAOsFPbQT49Jrg  

Φωτογραφίες

Βίντεο