Το αστέρι των γιορτών

Αρχείο Παίχτηκε από 30/12/2018 έως 30/12/2018
στο Κήπος (Θεσσαλονίκη)
Διάρκεια: 90'
Σκηνογραφία: Νίνα Φωτιάδου

Περιγραφή

O Kήπος αποχαιρετά το 2018 με την παιδική θεατρική παράσταση «Το αστέρι των γιορτών», την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 π.μ.

Περισσότερα

Παιδική παράσταση για παιδιά 4-9 ετών

Ο αρχηγός των καλικαντζάρων έχει βάλει στο μάτι το Αστέρι των Γιορτών! Στέλνει τους καλικάντζαρούς του να το κλέψουν. Θα τα καταφέρουν;

Τα παιδιά καλούνται να μεταμφιεστούν σε καλικάντζαρους και να ταξιδέψουν μέχρι την Καλικαντζαροχώρα. Εκεί θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στα πονηρά σχέδια των καλικάντζαρων, που θέλουν να ματαιωθούν οι γιορτές!

Αυτά και άλλα πολλά περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους, που θα  συμμετάσχουν στην καλλιτεχνική - εκπαιδευτική δράση στον Κήπο, που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι και συμμετοχή στον στολισμό του ευχόδεντρου.

Μέσα από τη δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά ζουν μια φανταστική περιπέτεια, ανακαλύπτοντας τη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Τέλος βοηθούν τον Άι Βασίλη να στολίσει το ευχόδεντρό του γράφοντας την ευχή τους για το Νέο Έτος σε πολύχρωμα χαρτάκια και στολίζουν με αυτά το μεγάλο ευχόδεντρο!

Εμψύχωση θεατρικού παιχνιδιού: Νίνα Φωτιάδου

Φωτογραφίες