Σεμινάριο για το σύστημα ΣΤΑΝΙΣΛΑΒΣΚΙ στο Πολυχώρο Τέχνης ¨Αλεξάνδρεια¨

'STANISLAVSKI - DEVISED' στο Πολυχώρο Τέχνης ¨Αλεξάνδρεια¨.

Σεμινάριο για το σύστημα ΣΤΑΝΙΣΛΑΒΣΚΙ με τον σκηνοθέτη- θεατρολόγο Γιώργο Αυγερινό

 Η υποκριτική τέχνη απαιτεί μεθοδολογία, η κατανόηση της οποίας απαιτεί εξάσκηση. Από τις δοσμένες συνθήκες και την 'διαμέσου γραμμή των ενεργειών', ως τη συγκινησιακή μνήμη και το υπερκείμενο, το σύστημα Στανισλάβσκι αποτελεί την ιδανικότερη μέχρι σήμερα προσέγγιση της υποκριτικής, διαμέσου του ψυχισμού και της επιστημονικής προσέγγισης του ανθρώπινου χαρακτήρα.

Σπουδαστές θεάτρου, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, αλλά και άτομα που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν θεωρητικά και βιωματικά την επικρατέστερη τεχνική υποκριτικής μπορούν να εμβαθύνουν μέσα από το διαδραστικό σεμινάριο υποκριτικής τέχνης με θέμα το “Σύστημα Στανισλάβσκι – Stanislavski Devised”, και ειδικότερα μέσω της θεωρητικής ανάλυσης αλλά και 70 και πλέον αυτοσχεδιασμών και ασκήσεων.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο καθηγητής - θεατρολόγος και σκηνοθέτης Γιώργος Αυγερινός. Με σπουδές στο Ηunter College, HB Studio και Weist-Barron Studio στην Νέα Υόρκη, αριστούχος απόφοιτος με τιμητική διάκριση του London Μetropolitan University του Λονδίνου και μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη, καθώς και διεθνή καριέρα ηθοποιού και σκηνοθέτη στη Βρεταννία και τις Η.Π.Α., έχει διδάξει το σύστημα Stanislavski και τη μέθοδο Strasberg σε ελληνικές και διεθνείς δραματικές σχολές.

 

'Σύστημα Στανισλάβσκι' – Stanislavski Devised | Διαδραστικό Σεμινάριο Υποκριτικής – Αυτοσχεδιασμού με τον σκηνοθέτη Γιώργο Αυγερινό | 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ( 17.00 – 22.00) Ι Πολυχώρος Τέχνης ¨Αλεξάνδρεια¨ ( Σπάρτης 14, πλ. Αμερικής ) Ι Κόστος 25 ευρώ Ι Επικοινωνία : 210 – 8673655, 6930949458 / Σελίδα StanislavskiDevised (FB)