Σεμινάριο με τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Βασίλη Θωμόπουλο

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος διοργανώνει το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ -  WORK SHOP,  με θέμα "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ" με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και συνεργάτη της σχολής μας ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ.

Ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τον ηθοποιό, με όλα τα βήματα και τις σωστές κινήσεις, από το βιογραφικό και την οντισιόν... έως την απόλυτη επιτυχία! Ως βάση θα χρησιμοποιηθούν πρακτικές ασκήσεις και γυρίσματα κατω από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση ενός σεναρίου, της ορολογίας γυρίσματος, τις βασικές αρχές του κινηματογράφου, αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Μάθε και εσύ όλα τα κρυφά σημεία και τις παγίδες ενός γυρίσματος, καθώς και τα μυστικά αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων, που μπορεί να προκύψουν, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι Έλληνας σκηνοθέτης και ηθοποιός, ιδιαιτέρως αγαπητός στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «50 - 50» όπου σκηνοθετούσε, αλλά υποδυόταν και τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου. «Οι Συμμαθητές», «Ευτυχισμένοι μαζί», « Η πολυκατοικία», αλλά και το τωρινό «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Αριθμός σεμιναρίων: 4 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Ημέρα: Σάββατο

Ημερομηνίες: 19/5 - 26/5 - 2/6 - 9/6

Ωράριο: 12:00-16:00

Πληροφορίες  εγγραφής: 21052000986 - 6934697102

e-mail: [email protected]

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με τον Κώστα Βασαρδάνη για την παράσταση «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου»

1 ΣΧΟΛΙΟ