Το Εθνικό Θέατρο υποδέχθηκε τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου»

img_20161211_142607 

Τούτες τις άγιες μέρες επέλεξαν το Εθνικό Θέατρο, ο Καλλιτεχνικός διευθυντής Στάθης Λιβαθινός  κι όλοι οι συνεργάτες της πρώτης κρατικής σκηνής,  να προσκαλέσουν τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» να γιορτάσουν στολίζοντας το κτίριο Τσίλλερ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Σήμερα (χθες) Κυριακή 50 παιδιά από την οργάνωση «Η κιβωτός του κόσμου» επισκέφθηκαν το Εθνικό Θέατρο και μαζί με τους εργαζόμενους  και τους ηθοποιούς της παιδικής σκηνής στόλισαν τους χώρους του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο φουαγέ υποδοχής, στήθηκαν δύο τεράστια πάνελ, όπου οι μικροί φίλοι της Κιβωτού έγραψαν με χρυσο-μπογιές σε μικρά post-it ευχές για όλο τον κόσμο, σχηματίζοντας το 2017.

Τη δράση συνόδευε η μπάντα του Δήμου Αθηναίων που έπαιζε Χριστουγεννιάτικες  μελωδίες.

Τα παιδιά γευμάτισαν στο εστιατόριο του Εθνικό Θέατρο, όπου τους προσφέρθηκαν και σοκολάτες, βιολογικά γλυφιτζούρια  και μπισκότα και στη συνέχεια παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Οσκαρ Ουάιλντ.

 

Το Εθνικό Θέατρο ευχαριστεί τις εταιρίες: Nestle για τα νερά Kορπή,  τα Εστιατόρια Αττικός,  τα μπισκότα Παπαδοπούλου, την Coca Cola Hellas για τους χυμούς, την Pharmex  για τα βιολογικά  γλυφιτζούρια , την Παυλίδης για τις σοκολάτες Kiss και τη Faber Castel για τις χρυσομπογιές. Iδιαίτερα ευχαριστεί την Ελενα Ακρίτα.