Λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ 

λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts  

στο dithepi.gr

και

στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4»

O συγγραφέας και δημοσιογράφος Διονύσης Μαρίνος διαβάζει δύο διηγήματα από τη συλλογή διηγημάτων Όπως και αν έρθει αυτό το βράδυ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μελάνι

Kυριακή 25 Απριλίου

στις 6.00

O συγγραφέας και δημοσιογράφος Διονύσης Μαρίνος θα φιλοξενηθεί στην διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που συνεχίζεται με τα λογοτεχνικά ταξίδια ελλήνων συγγραφέων  ως podcasts  μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από  το Kανάλι 1-  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά  στους 90.4.

O Διονύσης Μαρίνος διαβάζει δύο διηγήματα από τη συλλογή Όπως και αν έρθει αυτό το βράδυ - « Παπαγάλος άρα» και « Μυρίζει» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μελάνι.

Η  διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με  ένα δεύτερο κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων  και τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής .

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα . Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις - αφηγήσεις , έχουν  διάρκεια  περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

Αφηγήσεις - πρόγραμμα

Ακολουθούν οι συγγραφείς:

* Θεοδόσης Μίχος  Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS -  9/5

* Ηρώ Σκάρου  Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος -  16/5

* Χρήστος Χωμενίδης  Ο βασιλιάς της  εκδόσεις Πατάκη  - 30/5

Και

Ανήμερα το Πάσχα Κυριακή 2 Μαΐου ο  Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά του Καβάφη  

 Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 18.00

Προηγούμενο άρθροΕορταστικό ψηφιακό πρόγραμμα για το Πάσχα 2021 στο θέατρο Σταθμός
Επόμενο άρθροΤο ΚΘΒΕ αποχαιρετά τον Δημήτρη Γεννηματά