5 Μαΐου 2017 - 5 Μαΐου 2018 | Έτος μνήμης Βασίλη Διαμαντόπουλου

5 Μαΐου 2017 - 5 Μαΐου 2018
ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

19 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ              19 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ

Με το ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ να βρίσκεται σ’ εξέλιξη ο ΙΑΣΜΟΣ προχωράει αισίως στην τρίτη χρονιά λειτουργίας του θεσμού των θεατρικών παραστάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχοντας ήδη στο ιστορικό του τέσσερις παραγωγές, πρώτος ο ΙΑΣΜΟΣ κάνει στους σπουδαστές του μια κοινωνική προσφορά, χορηγεί ένα μοναδικό πλεονέκτημα θεατρικής εμπειρίας. Επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνουν να σκηνοθετήσουν παραστάσεις που στελεχώνονται αποκλειστικά από σπουδαστές της Σχολής. Ο φορέας χορηγεί εξολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, και οι σπουδαστές χορηγούν την παράσταση με το ταλέντο και τη λάμψη τους. Τα έσοδα από τις παραστάσεις πηγαίνουν στους σπουδαστές και στους εκπαιδευτικούς – κάνοντας πραγματικότητα έτσι το όραμα του μεγάλου θεατράνθρωπου.

Συγκεκριμένα ανεβαίνουν οι εξής παραγωγές:

α. ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ του Γεώργιου Βιζυηνού σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη

β. LOVEPLAY της Μόιρα Μπουφφίνι σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου

γ. ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΫ του Γούντυ Άλλεν σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν

Οι παραστάσεις αποτελούν μια κοινωνική προσφορά του ΙΑΣΜΟΥ προς τους σπουδαστές του με την ελπίδα πως θα εκμεταλλευτούν αυτή την εμπειρία ως σημείο εκκίνησης μιας λαμπερής καριέρας στο χώρο του Θεάτρου.

Η εναρκτήρια παραγωγή μας ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 21.15 στο Θέατρο Σταθμός (Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο). Θ’ ακολουθήσουν παραστάσεις στις 25, 28/1 στις 21.15, στις 26/1 στις 19.00 & 21.00, καθώς και στις 27, 29, 30/1 στις 19.00. Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΕπίσημη πρεμιέρα για την παράσταση "The Line" στο θέατρο Κάτω από τη γέφυρα
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από το θέατρο Χυτήριο για την οριστική παύση της παράστασης "Πετάει πετάει"