Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο Life n' Art Theater κάθε Σάββατο!!!

για παιδιά 3-12 ετών

Ήρθε και φέτος η ώρα οι μικροί μας φίλοι να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να ξετυλίξουν όλη τους τη φαντασία! Θεατρικά παιχνίδια, παραμύθια αλλά και ολόκληρα θεατρικά δρώμενα "στήνονται" από τα ίδια τα παιδιά και τα βοηθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητές τους με τον καλύτερο τρόπο! Μια δραστηριότητα που κάνει τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να κοινωνικοποιηθούν και αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με τρόπο δημιουργικό και εκπαιδευτικό. Κάθε δράση σχεδιάζουν και συντονίζουν έμπειροι εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού δίνοντας ερεθίσματα στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, που πλαισιώνεται από ήχους, στίχους και ευφάνταστα υλικά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ½ ΩΡΑ     ΚΟΣΤΟΣ: 10€

 Παράλληλα με το θεατρικό παιχνίδι οι γονείς – συνοδοί μπορούν να περάσουν ευχάριστα κατά την αναμονή τους στο ανακαινισμένο lobby του θεάτρου.

 

ΣΤΟ L.A.THEATER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» με τη Μαίρη Τσαρέα για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση των παιδιών: Θεατρολόγους, Εκπαιδευτικούς Προσχολικής & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Λογοθεραπευτές, Παιγνιοθεραπευτές, Ηθοποιούς, ώστε να γνωρίσουν τη διαδικασία και τις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού, τους διαφορετικούς τρόπους αυτοσχεδιασμού, τη θέση του εμψυχωτή στην ομάδα αλλά και να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά και να γνωρίσουν έμπρακτα την εμπειρία της διδασκαλίας. ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 82 ΓΚΑΖΙ (Στάση Μετρό Κεραμεικός)

Τηλ: 210 57 89 337

Web: www.latheater.gr E-mail: [email protected]

Ώρες λειτουργίας της γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 22:00

Σάββατο 12:00 – 17:00