Κοπή της πίτας για την παράσταση "Μου λες αλήθεια;

Κοπή της πίτας για την παράσταση "Μου λες αλήθεια

Την Τετάρτη 13, Ιανουαρίου στο θέατρο Κάππα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για την παράσταση που παίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά "Μου λες αλήθεια;" του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η τυχερη της χρονιάς, που της έπεσε το φλουρί για πρώτη φορά στη ζωή της όπως είπε, ήταν  η Νικολέτα Κοτσαηλίδου!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τους Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Στέλιος Πέτσος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου πρωταγωνιστεί για τρίτη χρονιά στην εκρηκτική και ανατρεπτική κωμωδία "Μου Λες Αλήθεια;" στο Θέατρο Κάππα.

Στην πανέξυπνη κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Φλοριάν Ζελέρ, μία απιστία έρχεται να ταράξει τις ζωές των δυο ζευγαριών  και πλέον κανείς δεν ξέρει αν η αλήθεια είναι μεταμφιεσμένη σε ψέμα ή το αντίθετο.

Οι υποψίες δίνουν και παίρνουν, τίποτα δε μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δε λύνεται, το φινάλε μένει ανοιχτό σε ερμηνείες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Οι διάλογοι θυμίζουν αγώνα τέννις, και οι ξεκαρδιστικές ανατροπές κάνουν τους θεατές συνένοχους σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι ψεμάτων.

Κοπή της πίτας για την παράσταση "Μου λες αλήθειαΣυνεχίζουμε τη φιλοξενία 30 ανέργων την ημέρα σε όλες μας τις παραστάσεις, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας