Ακρόαση του Εθνικού Θεάτρου για τον "Οιδίποδα Τύραννο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΚΡΟΑΣΗ

 Το Εθνικό Θέατρο για την κάλυψη των αναγκών του χορού της καλοκαιρινής παραγωγής Οιδίποδας Τύραννος του Σοφοκλή που θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο σε συμπαραγωγή με το θέατρο Vakhtangov της Μόσχας σε σκηνοθεσία Rimas Tuminas, και για την ευρύτερη ενημέρωση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης καλεί σε ακρόαση άντρες - βαθύφωνους -  ηθοποιούς ηλικίας 35 έως 50 ετών.

 Η επιλογή των ηθοποιών που θα κληθούν στην ακρόαση θα γίνει βάση βιογραφικού σημειώματος και θα συνεκτιμηθούν θετικά τα ακόλουθα:

 

  • Σπουδές στο τραγούδι
  • Γνώση μουσικού οργάνου
  • Ανάγνωση παρτιτούρας

Όσοι κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα ποίημα και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Στην ακρόαση  θα ζητηθεί επίσης η εκμάθηση και η ερμηνεία μιας σύντομης πρωτότυπης σύνθεσης, η οποία θα δοθεί επιτόπου.

 

Κατάθεση βιογραφικών

Από Δευτέρα  7  Μαρτίου 2016 μέχρι και Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

 - ηλεκτρονικά στο email [email protected]  με την ένδειξη στο θέμα του email  «Ακρόαση –ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ». Στο βιογραφικό θα πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης και να συνοδεύεται από μία φωτογραφία.

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  για την συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016.

Οι υποψήφιοι  που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.