«Αλλυλεγγύη: Η εκδίκηση του καλού» 24 Ηθοποιοί + 14 ποιητές ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες

AFISA_ALLHLEGYH

Φουαγιέ Βασιλικού Θεάτρου

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Κυριακή 27 Μαρτίου, 16.00- 18.00

 

Αθήνα και Θεσσαλονίκη συντονίζονται στην ίδια εκδήλωση με το κοινό σύνθημα: «Η Αλληλεγγύη είναι η εκδίκηση του καλού». 14 ποιητές, 24 και 3 μουσικοί ηθοποιοί ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, 16.00-18.00.

Τρεις τέχνες, η υποκριτική, η ποίηση και η μουσική, ενώνονται γύρω από έναν κοινό σκοπό: ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Οι ποιητές που συμμετέχουν είναι: Γιώργος Αλισάνογλου, Βασίλης Αμανατίδης, Ειρήνη Βακαλοπούλου, Σταύρος Ζαφειρίου, Ειρήνη Ιωαννίδου, Ειρήνη Καραγιαννίδου, Δώρα Κασκάλη, Μαίρη Κλιγκάτση, Μαρία Κενανίδου, Γωγώ Λιανού, Ιωάννα Λιούτσια, Πάνος Παπαπαναγιώτου, Κωνσταντίνος Πανάτσας-Παπαπρίλης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Καλλιόπη Πασιά, Γεωργία Τρούλη.

Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ που παίρνουν μέρος είναι: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Κατερίνα Αλέξη, Γιάννης Αναστασάκης, Έφη Δρόσου, Άννα Ευθυμίου, Χρύσανθος Καγιάς, Ηλέκτρα Καρτάνου, Νίκος Κολοβός, Πέλλα Μακροδημήτρη, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Χρίστος Νταρακτσής, Γιάννης Παλαμιώτης, Νίκος Πολοζιάνης, Αλεξία Σαπρανίδου, Βασίλης Σπυρόπουλος, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιώργος Σφυρίδης, Γιάννης Τσιακμάκης, Μάρα Τσικάρα, Δημήτρης Τσιλινίκος, Μαρία Τσιμά, Άννυ Τσολακίδου, Μαρία Χατζηωαννίδου.

Ο μουσικός Νικίας Φοντάρας θα συνοδεύσει την ανάγνωση των ποιημάτων, μαζί με τον Θάνο Παπαγεωργίου στην κιθάρα και τον Πάνο Ζώη στο τραγούδι.

Αντί εισιτηρίου, το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση καλείται να φέρει μια σακούλα με τρόφιμα για τους πρόσφυγες. Παρακαλούμε να προτιμήσετε τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας .

Τα τρόφιμα θα διατεθούν στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και στη Θεσσαλονίκη. Η διανομή των τροφίμων θα γίνει από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ.

 

Ελάτε με μια σακούλα τρόφιμα.

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Κυριακή 27 Μαρτίου, 16.00-18.00

Φουαγιέ Βασιλικού Θεάτρου

Πλατεία Λευκού Πύργου