Αρχική Νέα Αποσπάσματα από την "Αλίκη" της Δήμητρας Στάικου | Θέατρο στο Πατάρι του...

Αποσπάσματα από την "Αλίκη" της Δήμητρας Στάικου | Θέατρο στο Πατάρι του ΙΑΝΟΥ

985

16 Ιανουαρίου στις 22:30

Το «Θέατρο στο Πατάρι του ΙΑΝΟΥ» παρουσιάζει σε θεατρικό αναλόγιο, αποσπάσματα του θεατρικού έργου «Αλίκη» της Δήμητρας Στάικου, ερμηνεύουν οι: Βάνα ΠεφάνηΧάρης ΓρηγορόπουλοςΑγγελική ΠαντελεάκουΧοβίκ ΚαραμπετιάνΕλισάβετ Γιαννακού.

Επίσης, θα μιλήσει ο ψυχοθεραπευτής Θοδωρής Πανταζόπουλος, για τις αλλαγές που επιφέρει η εφηβεία στην ψυχολογία του ατόμου και πως λειτουργεί ως πέρασμα στην ενηλικίωση.

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

 

Λίγα λόγια για τον Θεόδωρο Πανταζόπουλο:

Ο Θεόδωρος Πανταζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Εικαστικά με ειδικότητα στην γλυπτική στο University of the Arts, London και παρακολούθησε μαθήματα σεναριογραφίας στο Broadway Independent Cinema του Nottingham.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε σε διάφορους τομείς των τεχνών όπως ο Κινηματογράφος, τα Εικαστικά κ.α. Ταυτόχρονα άρχισε να προσεγγίζει την ψυχαναλυτική θεωρία με μελέτη, προσωπική ανάλυση και εκπαίδευση.  Η ψυχοθεραπεία σταδιακά οριοθέτησε το πεδίο της ενασχόλησής του και ειδικότερα η σχέση της Ψυχανάλυσης με την Τέχνη.

Είναι ιδρυτικό μέλος και διδάσκων του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας και Οικογένειας. Μέλος διεθνών και Ευρωπαϊκών εταιρειών όπως IAGP (International Association For Group Psychotherapy and Group Processes) και  Association Européenne Nicolas Abraham et Maria Torok.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με το Michael Seibel για την παράσταση "Το Όνομα του Ρόδου"
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με το Μπάμπη Κλαλιώτη για την παράσταση "Κοινός λόγος"