Διαδικτυακός χειμώνας στη Facta Non Verba

Αγαπημένοι και αγαπημένες μας φίλοι και φίλες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με χαρά, πως στα πλαίσια της αλληλοστήριξης και της αλληλεγγύης ανάμεσα μας, στους δύσκολους καιρούς κοινωνικής αποστασιοποίησης και ανασφάλειας που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας, αποφασίσαμε έπειτα από τη σφυγμομέτρηση ενδιαφέροντος που μοιραστήκαμε και την ανατροφοδότηση που λάβαμε, να διοργανώσουμε κάποιους κύκλους διαδικτυακών συναντήσεων με στόχο την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση, τη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας, την ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της έκφρασης, την αλληλοβοήθεια και τη συνεργασία.
Μέσα από ένα τέτοιο πρίσμα λοιπόν, ανακοινώνουμε τον «Διαδικτυακό χειμώνα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης» με τη Facta Non Verba:
- Τρίμηνο πρακτικό online εργαστήριο υποκριτικής «Προσεγγίζοντας τον μονόλογο». (Έναρξη: Τετάρτη 16 /12, 17.00-20.00).
- Θεωρητικό webinar 4 διαλέξεων πάνω στο θέατρο δρόμου (Παρασκευή 15, 22, 29/1 και 5/2, 17.00-20.00).
- On line μαθήματα qigong και yoga ενδυνάμωσης και ευεξίας κάθε Τρίτη και Σάββατο. (Έναρξη: Τρίτη 1/12. Ανοικτά μαθήματα Τρίτη 24/11, 11.00-11.45 (yoga), Σάββατο 28/11, 11.00-11.45 (qigong)).

Μέσα στο ίδιο πλαίσιο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα μαθήματα θα έχουν μία χαμηλή συνεισφορά, ως μια μορφή αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης από την πλευρά μας, για να είναι προσβάσιμα σε όσο το δυνατό περισσότερους-ες. Η συνεισφορά αυτή θα διατίθεται αποκλειστικά στα έξοδα διατήρησης του χώρου της ομάδας . Δυστυχώς, ενώ όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, τα έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν. Η συνεισφορά αυτή λοιπόν θα έχει τον χαρακτήρα έμπρακτης αλληλεγγύης σε μια αυτοοργανωμένη και αυτοχρηματοδοτούμενη θεατρική ομάδα που σε ένα μήνα ενηλικιώνεται, κλείνοντας 18 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: inbox στο fb και στο email: [email protected]

Μείνετε συντονισμένοι-ες, θα υπάρξουν ξεχωριστές ανακοινώσεις με αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε κύκλο. 

Προηγούμενο άρθροΔύο νέα Real Time Live Streaming στο Πορεία
Επόμενο άρθροMαθήματα ενδυνάμωσης και ευεξίας yoga και qigong στη Facta Non Verba