Οι «Διωγμένοι» έρχονται… για να μείνουν

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για τη χειμερινή θεατρική σεζόν στην Αθήνα. Θίασοι, έργα, μουσικές, χοροί και πολλή έμπνευση συνεργάζονται για να δώσουν στο φιλοθεάμον κοινό άρτιες παραγωγές. Οπότε μιας και είναι πλέον ανακοινώσιμο μπορώ να σου μαρτυρήσω, ότι ο φετινός χειμώνας θα έχει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον στο σανίδι. Οι «Διωγμένοι» του Αντώνη Καλομοιράκη επιστρέφουν στη σκηνή ανανεωμένοι, φρεσκαρισμένοι κι εξίσου συγκινητικοί.

Πρόκειται για ένα έργο που μιλάει βαθιά για τον άνθρωπο μέσα από μια ιστορία, που –λίγο πολύ– όλοι γνωρίζουμε. Φέρει στο σήμερα με αριστοτεχνικό τρόπο τα γεγονότα και την αίσθηση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μιας εποχής που ξεκίνησε και τέλειωσε με εκατομμύρια θύματα ανά τον κόσμο. Όμως τέλειωσε; Ή αυτή ήταν η αρχή για έναν πόλεμο που κανείς δεν ξέρει πότε και πώς θα τελειώσει;

Η διανομή είναι φρέσκια και άκρως νεανική. Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τον Αντώνη Καλομοιράκη, την Κωνσταντίνα Αλεφαντινού, την Ηρώ Βερβεράκη και την Έφη Εγγλεζάκη ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι νέοι ηθοποιοί, που θα πλαισιώσουν την παράσταση. Τη μουσική υπογράφει ο εξαιρετικός Arnel Lagen. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Μητρόπολη"
Επόμενο άρθροΚΘΒΕ | Απολογισμός