ΔΩΡΕΑΝ Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

 ΔΩΡΕΑΝ  Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου
Πολιτισμού

Η σχολή "Μοντέρνοι Καιροί" οργανώνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τμήμα προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα μαθήματα προετοιμασίας είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές της Σχολής με μακρά πορεία στο θέατρο και ιδιαίτερη εμπειρία στις ειδικές απαιτήσεις των εξετάσεων.

Ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα προετοιμασίας είναι περιορισμένος. Η ένταξη στο τμήμα προετοιμασίας γίνεται κατόπιν επιλογής από τη σχολή.
Για να ενταχθείτε στο τμήμα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου πρέπει να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία της σχολής, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, και να κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη με τη Διεύθυνση της σχολής.

Στόχος είναι η θεατρική εκπαίδευση αλλά και η εστίαση στις προσωπικές ανάγκες του κάθε υποψηφίου, η ψυχολογική τόνωση, η εξερεύνηση των εκφραστικών του δυνατοτήτων, η ανακάλυψη και προβολή των ιδιαίτερων χαρισμάτων του, έτσι ώστε κάθε μαθητής να αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σ’ αυτό οφείλεται και το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας, στις εξετάσεις, κάθε χρόνο.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσουν (με ένα διάλειμμα λίγων ημερών για διακοπές μέσα στον Αύγουστο) έως και τα μέσα Σεπτέμβρη, οπότε και αρχίζει η διαδικασία εξετάσεων του Υπουργείου. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και όσο διαρκούν οι εξετάσεις του θα γίνουν εξατομικευμένα μαθήματα ανάλογα με την ημερομηνία που εξετάζεται ο κάθε υποψήφιος.
Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη 5.30 - 9.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Υποκριτικής, Ποίησης, Κίνησης, Αυτοσχεδιασμού και Τραγουδιού. Τα κείμενα επιλέγονται, μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο, από τους διδάσκοντες καθηγητές έτσι ώστε να αναδεικνύουν όσο γίνεται καλύτερα τον κάθε μαθητή.
Οι μαθητές προετοιμάζονται επίσης για να ανταποκριθούν ικανοποιητικά και στις θεωρητικές εξετάσεις του Υπουργείου.
Συνολικά προσφέρονται 140 ώρες διδασκαλίας.

Την εκπαίδευση αναλαμβάνουν οι έμπειροι καθηγητές της σχολής Κώστας Νταλιάνης, Εβίτα Παπασπύρου, Βασίλης Γεωργοσόπουλος, Φάνια Νταλιάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επισκεφθείτε τη σχολή μας ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία.

Δραματική σχολή Μοντέρνοι Καιροί
Ευρυμέδοντος 4, Κεραμεικός, Αθήνα
Τηλ : 2103470670