"Έφυγε" η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Tην τελευταία της πνοή άφησε το Σάββατο η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού. Ήταν κόρη της ηθοποιού Ρίτας Λαμπρινού και τα τελευταία 12 χρόνια είχε αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Με μεγάλη θλίψη έμαθα πριν από λίγο από τη συμμαθήτρια της από το δημοτικό φίλη μου ηθοποιό Ζωή Ρηγοπούλου πως έφυγε από κοντά μας στις 30 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη η τόσο γλυκιά Αλέκα Λαμπρινού που είχε αποσυρθεί τα τελευταία 12 χρόνια, κόρη της ηθοποιού Ρίτας Λαμπρινού, που κάποτε ομόρφαινε το θέατρο και την τηλεόραση μας με την παρουσία και το ταλέντο της.. Καλό ταξίδι καλή μας φίλη και συνάδελφε…».

Η Αλέκα Λαμπρινού συμμετείχε στα καλλιστεία του 1972. Έπαιξε σε 4 ελληνικές ταινίες: «Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ.», «Αλλαγή… και το λουρί της μάνας», «Ο ιππότης της λακούβας» και «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Προηγούμενο άρθροΔημιουργική απασχόληση παιδιών στην Επίδαυρο
Επόμενο άρθροΑκρόαση από το Εθνικό Θέατρο για την εφηβική σκηνή