Επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση "Ερωφίλη Project"

Ένα ιδιαιτέρως θερμό κοινό καταχειροκρότησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ερωφίλη project". Πολλή αγάπη και συγχαρητήρια εισέπραξαν η πρωταγωνίστρια του ποιητικού αριστουργήματος του Γ. Χορτάτση, Αμαλία Αρσένη, ο Θεόδωρος Οικονομίδης για την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του, οι ηθοποιοί Δανάη Λουκάκη, Βαγγέλης Σαλευρής και Κωνσταντίνος Τσιομίδης, αλλά και οι μουσικοί Αρετή Κοκκίνου και Δημήτρης Πρόκος.

Όλοι προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία, μεταφέροντας το κοινό σε έναν άλλο χωροχρόνο και συγκεκριμένα στο παλάτι του βασιλιά Φιλόγονου, στο σκηνικό όπου εξελίσσεται η αιματοβαμμένη ερωτική ιστορία της Ερωφίλης και του Πανάρετου.

Ανάμεσα στους θεατές της διασημότερης τραγωδίας της κρητικής αναγέννησης, οι καλλιτεχνικοί διευθυντές του Εθνικού Θεάτρου και του Φεστιβάλ Αθηνών Στάθης Λιβαθινός και Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Λούκα Κατσέλη, ο Παναγιώτης Τσάκος, η Μυρτώ Αλικάκη, η Υρώ Μανέ, η Φαίη Ξυλά, η Σοφία Αρβανίτη, ο Βασίλης Παλαιολόγος, η Νινέτα και η Ντέζυ Λεμπέση, η Μαρία Νικόλτσιου, ο Γιώργος Ψάλτου κα.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ