Εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας - θεατρικό παιχνίδι

Logo_Theatro_Imeras

To Θέατρο της Ημέρας καλεί τους μικρούς μας φίλους να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα δύο θεατρικά παιχνίδια αλλά και ένα εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.

Συγκεκριμένα:

Για παιδιά 5 – 10 ετών

Εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας - θεατρικό παιχνίδι

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00π.μ. - 1:00 μ.μ

Έφτασε και πάλι το γιορτινό καρναβάλι και το Θέατρο της Ημέρας σκορπίζει πολύχρωμες σερπαντίνες και σας προσκαλεί σε ένα εικαστικό εργαστήρι κατασκευής μάσκας με άφθονο θεατρικό παιχνίδι!

Τα πιο παράξενα υλικά, κορδέλες, υφάσματα & χρώματα, πολύχρωμα χαρτόνια και σερπαντίνες, κόλλες και χρυσόσκονες, αποκτούν πρόσωπα & μεταμορφώνονται σε υπέροχες χειροποίητες μάσκες, που μας προσκαλούν σε ένα αυθόρμητο θεατρικό παιχνίδι με ποικίλους αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια ρόλων. Είμαστε έτοιμοι να ξεγελάσουμε τους φίλους μας με τις μάσκες και τις φορεσιές μας; Να ζωντανέψουμε πολύχρωμες ιστορίες με πρωταγωνιστές εμάς και τις μάσκες μας;

 

Θεατρικό παιχνίδι: «Η στολή μου ζωντανεύει και τους φίλους μου μπερδεύει!»

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ

Φέτος τις απόκριες οι μικροί καρναβαλιστές θα πρωταγωνιστήσουν σ’ ένα θεατρικό παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της στολής τους! Οι στολές και οι μεταμφιέσεις θα συνθέσουν ένα αυτοσχέδιο θεατρικό παιχνίδι εμπνευσμένο από τις καρναβαλικές ενδυμασίες των παιδιών και θα ζωντανέψουν ως ρόλοι.

Αυθορμητισμός, παιχνίδια ρόλων, αποκριάτικα τραγούδια, διαγωνισμός σερπαντίνας & ένα υπέροχο αποκριάτικο γαϊτανάκι σε περιμένουν.  Φέτος όλες οι στολές του καρναβαλιού ζωντανεύουν στο Θέατρο της Ημέρας.

Βασική Εμψύχωση: Δήμητρα Νικολοπούλου - Κάτια Μακρυκώστα

Info:

Τοποθεσία: Θέατρο της Ημέρας, Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: Τηλ. 2106929090, 2106995777

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 10 € (Συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις 16 €)

 

 

 

Προηγούμενο άρθροAthens Children’s Ballet-Ακροάσεις
Επόμενο άρθροΔήλωση συμμετοχής σε οντισιόν από τα Αθηναϊκά Θέατρα