Εργαστήρια χορού | Ιεροτελεστία της Άνοιξης- ένας χάρτης

Στο πλαίσιο του έργου «Ιεροτελεστία της Άνοιξης-ένας χάρτης» θα διεξαχθεί μια σειρά εργαστηρίων από τους ερμηνευτές/τριες της παράστασης. Οι ερμηνευτές/τριες του έργου θα χωριστούν σε μικρότερες ομάδες και σε συνεργασία θα διαμορφώσουν και θα διδάξουν από ένα εργαστήριο, με άξονα το κινητικό και ερευνητικό υλικό της παράστασης.

Μέσα από αυτή την διαδικασία οι ερμηνευτές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να απορροφήσουν την έρευνα με έναν άλλο τρόπο και να εντοπίσουν τους άξονες που έχουν ενδιαφέρον προς εξέλιξη και μετάδοση. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες/ουσες των εργαστηρίων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το ερευνητικό υλικό του έργου από μία άλλη σκοπιά. Ο κεντρικός άξονας της κινητικής έρευνας είναι το άνοιγμα και ξύπνημα της νοημοσύνης του σώματος και των αισθήσεων.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε χορευτές/τριες και άτομα με χορευτική εμπειρία καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες που έχουν κάποια εμπειρία με το χορό.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επιλέξουν από ένα μέχρι τρία εργαστήρια, καθώς το κάθε εργαστήρι θα διδάσκεται από διαφορετικούς ερμηνευτές/τριες της παράστασης και θα μεταδίδει διαφορετικό υλικό.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιοριμένος και είναι απαραίτητη η η δήλωση συμμετοχής στο [email protected].

Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ για το κάθε εργαστήριο, 20€ για τα δύο εργαστήρια και 30€ για τα τρία εργαστήρια.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στη σχολή χορού Ακτίνα (Οδός Καλλιρόης 10, Νέος Κόσμος, 2ος όροφος) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα διαμορφωθεί ως εξής:

10.00-11.30 Γιώργος Φριντζήλας/ Λωξάνδρα Λούκας/ Σοφία Μπλέτσου (Ομάδα 1)

12.00-13.30 Αγνή Παπαδέλη/ Μιχάλης Ντολόπουλος/ Γιώργος Μπιλιώνης (Ομάδα 2)

14.00-15.30 Βασιλική Τσαγκάρη/ Ρίτσαρντ ‘Αντονυ (Ομάδα 3)

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και τα εργαστήρια: 

https://www.riteofspring.info
https://www.facebook.com/dance.riteofspring

Βιογραφικά Ομάδα 1 (10.00-11.30)
Σοφία Μπλέτσου

Η Σοφία Μπλέτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα το 1996.Φοίτησε στο Τμήμα Θεάτρου, της σχολή Καλών Τεχνών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε την κατεύθυνση της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας καθώς και μία σειρά από θεατροπαιδαγωγικά μαθήματα. Από το 2017 είναι ενεργό μέλος της ομάδας Εν Δυνάμει συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις “Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα” στα 54α δΗΜΗΤΡΙΑ, στο Our Stage- 4 Europäisches Bürgerbühnenfestival και σε περιοδεία στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα (Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα κ.α). Έχει επίσης πάρει μέρος στην παράσταση “Ερωτευμένα Άλογα”, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019. Επίσης, συμμετείχε ως ηθοποιός στην παράσταση “Μαμά! Το δωμάτιο των Θαυμάτων”, σε σκην. Ελένης Ευθυμίου, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων, το 2019.

Γιώργος Φριντζήλας

Γεννήθηκε στις 30/7/197 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Ωδείου Αθηνών το 1998.

Σαν σκηνοθέτης παρουσίασε τις παραστάσεις ''Drama Perpetua'' εκδοχή α', β', γ' στους χώρους Baumstrasse, K.E.T., Βρυσάκι, ''EndllessFish'' στο θέατρο ''Επί Κολωνώ'' και ''Σπουδή στον Οιδίποδα'' στο Ελαιουργείο Ελευσίνας. Έχει δώσει σεμινάρια με θεματικό άξονα το ''Επικό σώμα'' και την ''Ενότητα της ομάδας''.

Σαν ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στις παραστάσεις ''Ίων'' του Ευριπίδη (σκην.Λυδίας Κονιόρδου), ''Αυτό που δεν τελειώνει'' (σκην.Στάθη Λιβαθινού), ''Μολιέρος'' του Μ.Μπουλγκάκοφ (σκην.Στάθη Λιβαθινόυ), ''Δρ.Φάουστους'' του Κ.Μάρλοου (σκην.Δ. Λιγνάδη), ''Πέρσες'' του Αισχύλου (σκην.Λυδίας Κονιόρδου), ''Καλιγούλας'' του Α.Καμύ (σκην.Γ. Σαχίνη), ''Βυθός'' του Μ.Γκόρκι (σκην.Ρούλας Πατεράκη), ''Αιαντας'' του Σοφοκλή (σκην.Μάρθας Φριντζήλα),' 'Φορτουνάτος'' του Μ.Α.Φώσκολου (σκην.Μάρθας Φριντζήλα).

Έχει συνεργαστεί με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις παραστάσεις ''Eyes in the colors of the rain''by rootlessroot, ''Πόλη Κράτος'' (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Ιστοριες Καιρού'' (σκην.Καλλιρόης Παπαδοπούλου), ''Κύκλοι Ιστορίες'' (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''’Εντα Γκάμπλερ'' του Ε.Ιψεν (σκην.Μιχάλη Κωνσταντάτου), ''Ο Μοσκώβ Σελήμ'' του Γ.Βιζυηνού (σκην.Δημήτρη Ξανθόπουλου), ''Τρεις αδερφές'' του Α.Τσέχωφ (σκην.Δημήτρη Ξανθόπουλου). Έχει συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Αθηνών στις παραστάσεις ''Ηabemus Papam'' (σκην novamelacholia), ''Aτλαζένιο γοβάκι'' του Ε. Κλωντέλ (σκην.Έφης Θεοδώρου), ''Αντιγόνη'' του Ζ.Ανουίγ (σκην.Ελένη Ευθυμίου), ''Day out of time'' (χορογραφία Βιτόριας Κωτσάλου).

Έχει συμετάσχει, επίσης, στις παραστάσεις ''Νύχτα του τράγου'' (σκην.Σωτήρη Χατζάκη), ''Blasted'' της SaraKein (σκην.Άντζελας Μπρούσκου), ''Κατερίνα Ισμαίλοβα'' του Ν. Λεσκοφ (σκην.Μάρθα Φριντζήλα), ''Κυρία Κούλα'' του Μένη Κούμανταρέα (σκην.Νίκου Μαστορακη), ''X Tokyo'' (σκην.Μιχάλη Κωνσταντάτου), ''Μοσκώβ Σελήμ'' του Γ. Βιζυηνου (σκην.Γιώργου Σαχίνη), ''Ηλέκτρα'' του Ο.Φ. Χόφμανσταλ (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Βοσκοπούλα», ανώνυμου (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Βάκχες'' του Ευριπίδη (σκην.Μάρθας Φριντζήλα), ''Φιλοκτήτης'' του Σοφοκλή (σκην.Μάρθα Φριντζήλα), ''Festen'' του T.Vinterberg (σκην.Μιχάλη Πανάδη), ''Μαρία Στούαρτ'' (σκην.Άντζελα Μπρούσκου), ''Ο χορός του θανάτου'' του Α. Στρίνμπεργκ (σκην.Γιώργου Σκέυα), ''Μάκμπεθ'' του Ο.Σαίξπηρ (σκην.Τώνιας Ράλλη).

Λωξάνδρα Lucas

Η Λωξάνδρα Lucas γεννήθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη και είναι ενεργό μέλος της ομάδας Εν Δυνάμει από το 2008. Στο πλαίσιο της ομάδας Εν Δυνάμει συμμετείχε στις παραστάσεις: “Πρωινό Άστρο, σε σκηνοθεσία Ελένης Δημοπούλου το 2012, “Νόμιζα ήσουν ξένος, σε σκην. Ελένης Δημοπούλου, το 2013. Συμμετείχε επίσης στις παραστάσεις: “Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πως να ντύσετε έναν Ελέφαντα’ στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα 54α δΗΜΗΤΡΙΑ, στο Our Stage- 4 Europäisches Bürgerbühnenfestival, και σε περιοδεία στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα (Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα κ.α). “Το Άλλο Σπίτι”, στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών ιδρύματος Ωνάση. “Ερωτευμένα Άλογα”, στο 4ο Φεστιβάλ Δάσους Κ.Θ.Β.Ε και στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2019, όλες σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Έχει επίσης πάρει μέρος στην performance: “Freedom Dance”, R.S.O.D., Ύδρα 2016 και στη Ραψωδία Τ, Ομήρου Οδύσσεια”, αναλόγιο με τη Φιλαρέτη Κομνηνού στο Εθνικό Θέατρο το 2016. Έχει λάβει μέρος στην δημιουργία των εικαστικών εγκαταστάσεων της ομάδας Εν Δυνάμει «Home; μικρό μικρό σπίτι” το 2015 και “ΣΗΜΑΣΙΑ” το 2019 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Το 2015 παρακολούθησε εργαστήριο εντατικής ομάδας "Inspire" 2015 με τον Γάλλο καλλιτέχνη Pierre Labat στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκη. Συμμετείχε στο Φεστιβάλ Αθηνών 2014 με την παράσταση «Jerusaleum», κοινωνική χορογραφία, έργο του Michael Klien. Έχει επίσης συμμετάσχει σε σε πολλές συναυλίες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδης με διάσημους συνθέτες όπως Ευανθία Ρεμπούτσικα, Διονύση Σαββόπουλο αλλά παραστάσεις όπως «Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκην. Ε. Δημοπούλου το 2011, «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκην. Ε. Δημοπούλου το 2012 κ.α. Η Λωξάνδρα Lucas έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια χορού, θεάτρου και κρουστών με: Αλεξάνδρα Καζάζου, Ντάνιελ Χαν, Bιτόρια Κωτσάλου, Ελένη Ευθυμίου, Χρήστος Εκκέγκογλου, Ρίτσαρντ Anthony, Κώστας Βομβόλος, Ελένη Δημοπούλου, Δημήτρης Σωτηρίου κ.λπ. Το 2012 συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους «Το κορίτσι που πέταξε πέρα από τον ωκεανό επειδή σε αγαπούσε» του Δημήτρη Ζάχου, μια ταινίας αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου 2012 και το 2015 εμφανίστηκε σε διαφήμιση για την τηλεόραση “Πιάσε το ρυθμό!”, σκην. Δημήτρης Ζάχος (για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Σύνδρομο Down). Συμμετείχε στο «TEMPUS» μια πειραματική μουσική παράσταση το 2016. Έχει λάβει ασημένιο μετάλλιο στους Εθνικούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας, ρυθμική γυμναστική.

Το 2020 η Λωξάνδρα Lucas μαζί με την ομάδα Εν Δυνάμει ξεκίνησε το project 1000 FACES δημιουργώντας μια απλή μέθοδο ζωγραφικής πορτρέτων με την Ελένη Δημοπούλου την οποία διδάσκει σε ζωντανά διαδικτυακά εργαστήρια σε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Βιογραφικά Ομάδα 2 (12.00-13.30)

Μιχάλης Ντολόπουλος

Ο Μιχάλης Ντολόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη 4/12/1999. Είναι παίκτης καλαθοσφαίρισης και γράφει ραπ,χιπ-χοπ στίχους και τραγούδια. Συμμετείχε για τρία συνεχόμενα χρόνια στο “RICE” στην Ύδρα, την περίοδο 2015-2017. Είναι ενεργό μέλος της ομάδας Εν Δυνάμει από το 2008 και έχει παίξει στις παραστάσεις: “Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πως να ντύσετε έναν Ελέφαντα’ στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα 54α δΗΜΗΤΡΙΑ, στο Our Stage- 4 Europäisches Bürgerbühnenfestival, και σε περιοδεία στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα (Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα κ.α). “Το Άλλο Σπίτι”, στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών ιδρύματος Ωνάση. “Ερωτευμένα Άλογα”, στο 4ο Φεστιβάλ Δάσους Κ.Θ.Β.Ε και στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2019, όλες σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου.

Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου

Η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου είναι χορεύτρια και χορογράφος και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Κρατικής σχολής χορού και του τμήματος Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σαν χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Παπαιωάννου, Γιάννη Σκουρλέτη/ Bijoux de Kant, Kendell Geers, Βιτόρια Κωτσάλου, Ερμίρα Γκόρο, Jeroen Bogaert, Matthias Fritsch, Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου, Χρυσάνθη Σιέμπου, Στεφανία Μυλωνά, Βιτόρια Κώτσαλου κ.α. Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις των Νικαίτης Κοντούρη, Θανάση Χαλκιά, Δημήτρη Πλειώνη, Γιάννη Καραχισαρίδη, Λεωνίδα Βαρδαρού κ.α., καθώς και στην όπερα Οράματα και θάματα σε σκηνοθεσία Μαρίας Γυπαράκη και μουσική Δημήτρη Μαραγκόπουλου. Την περίοδο 2009-2014 συνεργάστηκε με την Ηρώ Αποστολέλλη, με την οποία δημιούργησαν τα έργα Indirect speech (2014), Actual wording (2012) και Was it me? (2010). Η ίδια έχει χορογραφήσει το σόλο Blossom (Φεστιβάλ Αθηνών 2015), το τρίο Tο Βλέμμα & το Τέρας (MIRfestival 2016), το σεξτέτο Δωμάτια (Φεστιβάλ Αθηνών 2018, επιχορήγηση από το ΥΠΠΟ), καθώς και τα Μικρά τραγούδια, για την παράσταση της επαγγελματικής σχολής χορού ‘Ακτίνα’ I am a strange loop (2017). Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Ίδρυμα Νιάρχου, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων, Δη.Πε.Θε. Λάρισας, κ.α. Από το 2008 ασκείται στην Ashtanga vinyasa yoga δίπλα στην Ελευθερία Λαγουδάκη, υπό την καθοδήγηση της οποίας ξεκίνησε να διδάσκει στο Om Studio Αstanga Yoga.

Γιώργος-Ζήσης Μπιλιώνης

Ο Γιώργος-Ζήσης Μπιλιώνης γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 16/03/2000. Φοιτά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση Υποκριτικής. Έχει κάνει σπουδές κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού στην Πρότυπη Σχολή Χορού Άσπας Φούτση. Την περίοδο 2015-2017 ήταν ενεργό μέλος της Εφηβικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης συμμετέχοντας σε εφηβικές παραστάσεις. Τον Απρίλιο του 2017 ήταν βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση “ΙΚΕΤΗΡίΑ” σε σκην. Σ. Αντωνίου, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης. Συμμετείχε στην παράσταση “Και Άλλαξε το δέρμας της η γη”, σε σκην. Ε. Ευθυμίου, τον Ιούλιο του 2017, συμπαραγωγή Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης. Από το 2017 είναι ενεργό μέλος της ομάδας Εν Δυνάμει και έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις “Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα” στα 54α δΗΜΗΤΡΙΑ, στο Our Stage- 4 Europäisches Bürgerbühnenfestival και σε περιοδεία στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα (Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα κ.α). Έχει επίσης πάρει μέρος στην παράσταση “Ερωτευμένα Άλογα”, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019.

Βιογραφικά Ομάδα 3 (14.00-15.30)

Richard Anthony

O Richard Anthony, σκηνογράφος και φωτιστής, ιδρυτικό μέλος ομάδας Εν Δυνάμει, γεννήθηκε στο Σίδνευ της Αυστραλίας στις 07/07/1961 και από το 1984 κατοικεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Δουλεύει εντατικά ως σκηνογράφος-ενδυματολόγος τα τελευταία 30 χρόνια. Ως φωτιστής έχει εργαστεί σε συναυλίες, θεατρικές παραγωγές και εικαστικές-αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις. Τα τελευταία 15 χρόνια δουλεύει στον χώρο των οπτικών τεχνών ως καλλιτεχνικός επιμελητής όπου συνεργάζεται με νέους καλλιτέχνες για τη δημιουργία πολυμεσικών εικαστικών εγκαταστάσεων και εκθέσεων. Έχει εργαστεί επίσης ως δάσκαλος στο χώρο των Τεχνών για το χορό, το θέατρο και τη σκηνογραφία, βοηθώντας τους νέους να βρουν τον τρόπο έκφρασης τους μέσα από την Τέχνη. Από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε πολλές μεθοδολογίες και πρακτικές. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Εν Δυνάμει και σταθερός καλλιτεχνικός συνεργάτης της ομάδας. Έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης, με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Δημοτικό Καλλιτεχνικό Κέντρο της Καλαμαριάς, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το MOMuS - Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων, Κοζάνης και Βέροιας, το κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Κιβωτός κ.α. Άλλες σημαντικές καλλιτεχνικές του συνεργασίας ήταν το Musee du quai Branly Paris, AFTRS Sydney, 'Wyanga' aboriginal centre Sydney, Brisbane Supreme and District Courts, National Title Service Corp Sydney etc.

Βασιλική Tσαγκάρη Χρυσανθακοπούλου

Η Βασιλική Tσαγκάρη Χρυσανθακοπούλου σπούδασε παιδαγωγικά στο Τ.Ε.Α.Π.Η. του πανεπιστημίου Αθηνών και χορό στο Dartington College of Arts στην Αγγλία. Εργάζεται ως χορεύτρια, χορογράφος και διδάσκει χορό τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια. Από το 2004 παρουσιάζει δικές της δουλειές και συνεργάζεται με χορευτές, χορογράφους, μουσικούς και εικαστικούς, δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε παραστάσεις και αλλα χορευτικά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα , στην Ελλάδα, την Ολλανδία, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία. Έχει συνεργαστεί με τους: Αγγελική Παπαδάτου, Χριστίνα Κλεισιούνη, Maja Gherig, Kaspar Koenig, Andi Zant, Δάφνη Στεφάνου, Frank Gratkowski, Cyrille Flament, Lily Kiara, Mιχάλη Σιγανίδη, Βιττόρια Κώτσαλου, Ευαγγελία Βασδάρη και Klaudia Delmer.

'Εχει χορέψει με τις ομάδες αυτοσχεδιασμόυ Yellow House One στις Βρυξέλλες, Now is now collective και Ντερτι Ντάνσυ στην Αθήνα, καθώς και με το θίασο Το Μεταξύ. Από το 2007 ως το 2010 υπήρξε μέλος της καλλιτεχνικής oμάδας του Artspace Rondeel (ARM) στο Maastricht στην Ολλανδία, όπου ασχολήθηκε και με την καλλιτεχνική διοργάνωση και τη διοργάνωση και εκτέλεση εκπαιδευτικών προγραμματων . Επίσης στο Artspace Rondeel δημιούργησε και το χώρο παραστάσεων "at your own risk theatre”. Aπό τον Απρίλιο του 2017 είναι πιστοποιημένη δασκάλα της τεχνικής Skinner Releasing ( introductory ). Η δουλειά της επικεντρώνεται στην ευαισθησία και την αισθαντικότητα στην κίνηση καθώς και την μεταμόρφωση στοιχείων της καθημερινότητας σε ζωντανή, κινούμενη ποίηση. Το βίωμα του σώματος που ενώ κινείται, αρθρώνεται, μοιράζεται, γίνεται δημόσια δήλωση.

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση από τη σκηνοθέτρια Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Επόμενο άρθροKivotos Channel | Ένα διαφορετικό «τηλεοπτικό» κανάλι στις οθόνες μας.