Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Λένα Κιτσοπούλου στο «Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ» με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 20:30 η ηθοποιός και σκηνοθέτις Λένα Κιτσοπούλου στο «Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ» με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο. Μία, πολιτικά μη ορθή, συνεδρία-συνέντευξη-εξομολόγηση. Μια τρυφερή ανάκριση που καταλήγει σε τραγούδι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

 

Λίγα λόγια για τη Λένα Κιτσοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις. Το 2006 εξέδωσε τη συλλογή διηγημάτων Οι νυχτερίδες για την οποία βραβεύτηκε από το περιοδικό Διαβάζω με το Βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα. Το 2009 εξέδωσε τη νουβέλα Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α., η οποία παίχτηκε από το Εθνικό Θέατρο ως μονόλογος, σε σκηνοθεσία της ίδιας.

 

Λίγα λόγια για τον κύκλο «Στο Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ»

Ο κύκλος συναντήσεων «Στο Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ» πραγματοποιείται στο café του ΙΑΝΟΥ και οι καλεσμένοι συζητάνε πίνοντας, όπως ακριβώς πριν και μετά τις πρόβες, με μόνη διαφορά… μπροστά σε κόσμο. Θα ερωτηθούν για τα παιδικά τους χρόνια, τα τραύματα και τις δυσκολίες της ενηλικίωσης και της φήμης· την τέχνη τους και τις πιο αστείες ιστορίες, που έχουν όλοι κάπου κρυμμένες. Μια τρυφερή ανάκριση, που στο τέλος πάντα καταλήγει σε τραγούδι.

Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/sto-ntivani-tou-ianou-lena-kitsopoulou-ekd.html