Η ταράτσα του Φοίβου 2018 | Μία υπέροχη πρεμιέρα ή αλλιώς, πως η Ταράτσα του Φοίβου ξεπέρασε τον εαυτό της! 

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

«Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ 2018»

6 & 7 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Μία υπέροχη πρεμιέρα ή αλλιώς,
πως η Ταράτσα του Φοίβου ξεπέρασε τον εαυτό της!

Μπορεί μία παράσταση που άφησε πέρσι τις πιο θετικές εντυπώσεις και ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε για τα καλοκαιρινά βράδια αυτής της πόλης να επιστρέψει, όχι μόνο ανανεωμένη αλλά και πολύ καλύτερη; Μπορεί η Ταράτσα του Φοίβου να ξεπεράσει τον εαυτό της;

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό «ναι» και δόθηκε στις 6 και τις 7 Ιουνίου, στην μαγική πρεμιέρα της Ταράτσας του Φοίβου, που επέστρεψε θεαματικά για να μείνει μαζί μας ολόκληρο το καλοκαίρι. Και μαζί της επέστρεψαν παλιοί αλλά και νέοι φίλοι, που γέμισαν το όμοιο με κινηματογραφικό πλατό χώρο της Ταράτσας και του εξώστη της, καθιστώντας sold out και τις δύο βραδιές της έναρξης!

Ακόμη πιο πλούσια, ακόμη πιο σύνθετη, ακόμη πιο θεαματική, στο ολοκαίνουργιο-αλά mini Hollywood-σκηνικό της, με τα φώτα νέον να αναβοσβήνουν αλλά να μην κλέβουν τη πανοραμική μαγεία της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού στο φόντο και με έναν εκπληκτικό μόνιμο θίασο στον οποίο πρωτοστατεί ο Θανάσης Αλευράς με το μεγάλο του ταλέντο, με μάγους, μπουρλέσκ, ντιζέζ, κωμικούς σε ξεκαρδιστική αλληλεπίδραση με το κοινό, η Ταράτσα του Φοίβου ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη από πέρσι αποδεικνύοντας πως θα γίνει  το απόλυτο must και αυτού του καλοκαιριού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, πιο εξωστρεφής και πιο θεατρικός από ποτέ, μετέφερε ως χαρισματικός οικοδεσπότης το χιούμορ, τη γνώση, την ευαισθησία και την καλαισθησία του και οι συνεργάτες του πάνω και κάτω από τη σκηνή έδωσαν τον καλύτεροι εαυτό τους, σε μία καλοκουρδισμένη, αστεία αλλά και συγκινητική παράσταση, που όμοιά της δεν θα βρεις πουθενά σε αυτή την πόλη. Μάλιστα το πρώτο διήμερο αφιερώθηκε και στον δικό μας «βασιλιά της Αθήνας», τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στη μνήμη του οποίου στήθηκε ένα μεγάλο party «όπως εκείνα τα παλιά», με τη συμμετοχή της Αφροδίτης Μάνου αλλά και της κόρης του Μαρίας Κηλαηδόνη.

Ελάτε στην Ταράτσα του Φοίβου και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί όσα θα ζήσετε εκεί θα τα θυμόσαστε με χαμόγελο για πολύ πολύ καιρό. Και να ξανάρθετε. Γιατί κάθε παράσταση θα είναι διαφορετική αλλά το ίδιο σαγηνευτική και γι΄αυτό συλλεκτική.

Και στο τέλος κάθε βραδιάς «όλα θα έχουν γίνει cinema»! Η ευχή του Φοίβου στην έναρξη της βραδιάς που, στο τέλος της, είχε γίνει πραγματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες: Εδώ