Καλοκαιρινή προετοιμασία στη Δραματική Σχολή Διομήδη Φωτιάδη

Οι εγγραφές για το τμήμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας 2022 ξεκίνησαν.Η Δραματική Σχολή Διομήδη Φωτιάδη διοργανώνει τμήμα καλοκαιρινής προετοιμασίας.Τα μαθήματα απευθύνονται σ’ όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια υπεύθυνη και οργανωμένη προετοιμασία, με στόχο την ασφαλέστερη παρουσία στις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής που εποπτεύονται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Το τμήμα προετοιμασίας είναι ειδικά οργανωμένο με περιορισμένο αριθμό ατόμων προκειμένου να γίνει η σωστή προετοιμασία για την επιτυχία του υποψήφιου σπουδαστή.

Στην προετοιμασία του σπουδαστή παρέχονται και οι θεωρητικές γνώσεις θεάτρου καθώς ο επιμελητής καθηγητής επιμελείται λεπτομερώς στην προετοιμασία του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Επιμελητής καθηγητής είναι ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Το τμήμα θα είναι ολιγάριθμο και ο κάθε μαθητής θα έχει τον απαιτούμενο προσωπικό χρόνο για την προετοιμασια του (ιδιαίτερο μάθημα).

Έναρξη μαθημάτων: Κυριακή 5 Ιουνίου και κάθε Κυριακή 15:00-18:00 έως μέσα Ιουλίου

* (Το συνολικό κόστος των μαθημάτων αντιστοιχεί σε 120 ευρώ).** (Το κόστος της προετοιμασίας αφαιρείται από τα δίδακτρα του Α έτους της σχολής).* (Παρέχεται Δανειστική βιβλιοθήκη και χώρος ατομικής πρόβας).

Στοιχεία επικοινωνίας Διεύθυνση Πατησίων 87 Α' fotiadisdrama.gr[email protected] 6971758298

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση συλλεκτικής έκδοσης με τη μουσική της παράστασης «Moby Dick The Musical» στον Ιανό
Επόμενο άρθροΣκηνοθετημένα Αναλόγια Θεατρικών Έργων "TRANS-PORT" της Ειρήνης Δερμιτζάκη "ΤΟ ΧΙOΝΙ ΣΤΑ ΔOΝΤΙΑ ΜΟΥ" του Δημήτρη Φούτσια στο Θέατρο " VAULT ", στις 25 & 26 Μαΐου