Κέρδισε μια ετήσια υποτροφία σπουδών στην Υποκριτική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου - Κινηματογράφου

Πρόβαλε το ταλέντο σου και κέρδισε μια ετήσια υποτροφία σπουδών στην Υποκριτική!

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα πλαίσια λειτουργίας του νέου τομέα PerformingArtsδιοργανώνει auditionγια την ειδικότητα της Υποκριτικής.

Κριτική επιτροπή από καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης, του θεάτρου και του κινηματογράφου θα εξετάσουν τους υποψήφιους ηθοποιούς σε έναν μονόλογο (αρχαίο ή σύγχρονο κείμενο) και ένα τραγούδι. Οι 5 καλύτεροι που θα διακριθούν θα κερδίσουν μια ετήσια υποτροφία σπουδών στην ειδικότητα «Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου – Κινηματογράφου» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η auditionθα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00 – 14.00 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Ερμού & Βενιζέλου γωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται απευθείας στο χώρο της audition. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θέσεις περιορισμένες!

Περισσότερες πληροφορίες: κ. Κρίτωνα Ζαχαριάδης, τηλ. 2310226318

 

Λίγα λόγια για τον τομέα PerformingArtsτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ:

Με 11 νέες ειδικότητες, ο τομέας PerformingArtsτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση καλλιτεχνικών επαγγελμάτων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Τα προγράμματα σπουδών είναι διετή και οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, κατόπιν εξετάσεων Πιστοποίησης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφαλίζει την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών και φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας και των CareerDays. Για τους επίδοξους επιχειρηματίες παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη μέσω του Startup Office.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μπορείτε να βρείτε στο http://www.delta-iek.gr/performing-arts.

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Εκκλησιάζουσες"
Επόμενο άρθροΑυλαία για το 2ο Φεστιβάλ θεάτρου "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"