Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα το Θέατρο!

Ο Γιώργος Κάλτσας ξεκίνησε μια νέα εκπομπή με θέματα μόνο από το Θέατρο και το όνομα της εκπομπής είναι «GR ΘΕΑΤΡΟ» . Η εκπομπή είναι δίωρη, ζωντανή και μπορείτε να την ακούσετε στο ΑΡΤ fm στους 90,6 κάθε Σάββατο 18:00-20:00. Στην εκπομπές υπάρχουν διάφορες ενότητες όπως παρουσίαση παραστάσεων, ηθοποιών, διάθεση προσκλήσεων, τηλεφωνικές συνεντεύξεις και συνεντεύξεις καλεσμένων. Επίσης θα υπάρχει μια ενότητα με την ονομασία «Art project» στην οποία θα μπορεί οποιαδήποτε ομάδα πολιτών που θέλει βοήθεια σε ένα project να το παρουσιάσει στην εκπομπή και να ζητήσει από τους ακροατές τη βοήθειά τους. Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα και τις προτάσεις στο [email protected] .

Η ίδια εκπομπή αλλά με θέμα όλες τις τέχνες θα γίνεται κάθε Κυριακή 17:00-19:00 στον http://www.radioalchemy.net/ . Ο τίτλος αυτής της εκπομπής είναι «Versus». Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα και τις προτάσεις στο [email protected] .

 

Ο Γιώργος Κάλτσας γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και σεμινάρια υποκριτικής, χορού και τραγουδιού. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δημόσιες σχέσεις. Δημιούργησε το ηθοποιός forum, το θεατρο.gr, το radio on air, το 92 Art και το γραφείο casting «Just be casting and more». Έχει κάνει θεατρικές παραγωγές όπως: Dreamville, Ισμήνη & Καλυψώ, Game Over, Καληνύχτα, Οι 5Χ4 αυτοσχεδιάζουν κ.α. Ετοιμάζει τρεις νέες παραγωγές εκ των οποίων οι δύο είναι το «Ορφέας & Ορέστης» και «Το χάδι της ΜηΤέρας».

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Φωνάζω στον ουρανό με όλη μου την καρδιά"
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση συνέντευξης τύπου στο ΚΕΤ