Γιώργος Μαργαρίτης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 16/12/2017 έως 23/12/2017
στο
Τραγουδούν: Γιώργος Μαργαρίτης

Περιγραφή

O σπουδαίος ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό  & ρεμπέτικο τραγούδι στο Kremlino στον Πειραιά στις 16 και 23 Δεκεμβρίου. Με τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου & της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα  αυθεντικό πρόγραμμα, ο  μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, πραγματοποιεί ενα μουσικό σεργιάνι σε όλα εκείνα τα τραγούδια που κατά καιρούς σιγοτραγουδάμε. “Κελί 33”, “Ακου τι θα πω”, […]

Περισσότερα

O σπουδαίος ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό  & ρεμπέτικο τραγούδι στο Kremlino στον Πειραιά στις 16 και 23 Δεκεμβρίου.

Με τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου & της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα  αυθεντικό πρόγραμμα, ο  μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, πραγματοποιεί ενα μουσικό σεργιάνι σε όλα εκείνα τα τραγούδια που κατά καιρούς σιγοτραγουδάμε.

“Κελί 33”, “Ακου τι θα πω”, “Δραπετσώνα”, “Πεθαίνω για σένα”, “Εσυ μου μιλάς στην καρδιά μου”, “5 Έλληνες στον Αδη”, είναι λίγα μόνο από τα μεγάλα τραγούδιαενός ρεπερτορίου που εκπλήσσει και συγκινεί με τον ξεχωριστό τρόπο του, ο Γιώργος Μαργαρίτης..