2 Αδρομές

Αρχείο Παίχτηκε από 01/06/2018 έως 03/06/2018
στο ΠΚ
Ερμηνεύουν: Μαρία Αλεξάκη, Σοφία Αλμπάνη, Ελένη Δόικα, Λυδία Κυριάκου, Χριστιάννα Μακρή, Μαίρη Μάτσακα, Βίκυ Μπουζούκα, Μάρθα Ποντίκη, Τένια Σάββα, Φραντζή Δήμητρα

Συμμετέχει η ηθοποιός Ιωάννα Μητσιάλη

Περιγραφή

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ερασιτεχνική ομάδα της σχολής PK Dance, “Crows” συγκροτείται και πάλι για να παρουσιάσει την παράσταση “2 Αδρομές”.

Περισσότερα

«Βραδιάζει. Η μνήμη απλώνεται πίσω στον χρόνο σε σπασμένα κομμάτια μιας διαδρομής σπαρμένης στον χρόνο. Μια εικόνα έρχεται στο νου από ένα απέραντο χρυσό φως που πλημμυρίζει τον ορίζοντα και κάνει τα πάντα να  μοιάζουν ψεύτικα. Το φως της δύσης.

Η ζωή γεμάτη διαδρομές με λεωφορείο, τρένο, με φίλους ή με αγνώστους.
Η μνήμη ξεφεύγει πάλι πιο πέρα στον χρόνο. Περιπλανιέται ανάμεσα σε αυτοκίνητα που χάνονται αθόρυβα σ’ έναν μεγάλο δρόμο. Γύρω σιωπηλά πρόσωπα. Όλα μοιάζουν σα να εκτυλίσσονται σε έναν άλλο χώρο και χρόνο. Στέκομαι ακίνητος μήπως και μια κίνηση τα κάνει να χαθούν…»

Η ζωή μας είναι μία διαδρομή, άλλοτε ξεκάθαρη και ευθεία και άλλοτε γεμάτη απότομες στροφές και ανηφόρες. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτή η διαδρομή τι θα μας φέρει λίγο παρακάτω. Μπορούμε όμως να χαράξουμε τη δική μας μοναδική πορεία.