80 χρόνια Μάνος Λοΐζος Live

Αρχείο Παίχτηκε από 29/03/2019 έως 29/03/2019
στο Εργοτάξιον
Ερμηνεύουν: Γιώργος Χριστοδούλου – Νάνσυ Αλεξοπούλου

Συμμετέχει η ηθοποιός Έφη Μεράβογλου
Παίζουν μουσική: Γιάννης Καραλλιάς(Πιάνο & Κλαρινέτο), Χάρης Λιβάνιος(Μπουζούκι & Κιθάρα), Γιώργος Χριστοδούλου(Κιθάρα)

Περιγραφή

Λόγω επιτυχίας του μουσικού αφιερώματος η παράσταση θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα φορά στις 29 Μαρτίου.

Περισσότερα

Φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου συνθέτη Μάνου Λοΐζου. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Γιώργος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του δημιούργησαν μία ξεχωριστή παράσταση – αφιέρωμα για να τιμήσουν τη μνήμη του συνθέτη αλλά και για να ξαναθυμίσουν κάποια από τα αξέχαστα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού που σφράγισαν την μουσική μας και την ελληνική και όχι μόνο δισκογραφία.

Αριστουργηματικά τραγούδια σε στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Πυθαγόρα, Μανώλη Ρασούλη, Άλκη Αλκαίου, Δώρας Σιτζάνη, Φώντα Λάδη αλλά και του ίδιου του συνθέτη. Όλα σε θυμίζουν, Αχ χελιδόνι μου, Έχω έναν καφενέ, Σ’ ακολουθώ, Τίποτα δεν πάει χαμένο, Δε θα ξαναγαπήσω. Τραγούδια που ερμήνευσαν μοναδικά ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο αείμνηστος Γιάννης Καλατζής και πολλοί ακόμα σημαντικοί ερμηνευτές. Αυτά και πολλά ακόμα υπέροχα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου ερχόμαστε να σας θυμίσουμε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Φωτογραφίες συντελεστών και εκδήλωσης: Αριστέα Ανύση

Εργοτάξιον Πολυχώρος Εργοτάξιον Πολυχώρος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακολούθησα εχθές 01/03/19 την μουσική παράσταση "80 χρόνια Μάνος Λοίζος Live", μετά από πρόσκληση που κέρδισα από το ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ και ήταν υπέροχα! Συγχαρητήρια στον Γιώργο Χριστοδούλου και στους συνεργάτες του!!! ευχαριστώ πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ !!!