Αχ, Ελλάδα μου

Αρχείο Παίχτηκε από 26/10/2016 έως
στο Άβατον
Διάρκεια: 120'
Κείμενο: Κώστας Λαβδιώτης
Σκηνοθέτης: Κώστας Λαβδιώτης
Ερμηνεύουν: Κώστας Λαβδιώτης, Πηνελόπη Πίκουλα, Σωκράτης Υδραίος, Ιωάννα Πίκουλα, Αφροδίτη Λιουδάκη

Περιγραφή

Θέλετε να τραγουδήσετε, να γελάσετε  και ταυτόχρονα να νοσταλγήσετε μια άλλη εποχή; Μια σατιρική γιορτή γεμάτη κέφι, χορό και πολλά τραγούδια!

Περισσότερα

Πρωταγωνιστές βεβαίως χαρακτήρες της τρέχουσας επικαιρότητας, οι πολιτικοί, τα μνημόνια, η ανεργία, η τηλεόραση, όμως με μια γλυκιά νοσταλγία στην παλιά επιθεώρηση και τους παλιούς θεατρίνους, στα Μπουλούκια και τους τύπους της εποχής.

Ρυθμός και τραγούδια παλιά (Μουζάκη, Σουγιούλ, Μαγια Μελάγια κ.α.), αλλά και πολύ σύγχρονα θα σας κάνουν να σιγοψιθυρίσετε και γιατί όχι να τραγουδήσετε μαζί μας!
Με την ενέργεια, που μας δίνει το πάθος μας για το θέατρο, αλλά και ο χορός και το τραγούδι, η ομάδα μου και εγώ δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να σας κάνουμε να γελάσετε, να ενθουσιαστείτε, να τραγουδήσετε, να χορέψετε και φεύγοντας από κοντά μας να έχετε ένα πλατύ πλατύ χαμόγελο!

Κείμενα - σκηνοθεσία: Κώστας Λαβδιώτης.
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Πίκουλα.
Σκηνικά: Σπύρος Μεταξάς, Γαβριέλα Τίτου.
Σύνθεση και μουσική επιμέλεια: Σάμυ Ελγκαζάρ.
Κοστούμια: Balle Aidol.
Χορογραφίες: Πηνελόπη Πίκουλα, Αφροδίτη Λιουδάκη.
Φωτισμοί: Γιώργος Ψιχράμης.

fb.me/ahelladamou

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειχαμε παρακολουθησει την παραστση ΑΤΤΙΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ . Ηταν μια ωραια παρασταση με τα τργουδια του Αττικ η οποια συνοδευοταν απο την υπεροχη φιλοξενεια του καφεθεατρου ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ .Θθελαμε να σας ευχαριστησουμε για την προσκληση και παραλληλα να ευχαριστησουμε και το προσωπικο του καφεθεατρο για την υπεροχη φιλοξενεια του