373

Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του

από 05/02
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ρήγας- Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθέτης: Νίκος Γεωργάκης
Χορογραφία: Νατάσας Παπαμιχαήλ
Ερμηνεύουν: Φιλίππα Ταμπάρης Νίκος Γεωργάκης

Περιγραφή

«Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα» είναι ίσως η πιο διάσημη φράση του διεθνώς καταξιωμένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο, που πιστεύει επίσης ότι «η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση». Γεγονός που επαληθεύτηκε και στη ζωή της Φιλίππας Ταμπάρη και του Νίκου Γεωργάκη, που με τη νέα χρονιά άλλαξαν θεατρική σκηνή, θεατρική γειτονιά και θα παρουσιάζουν πλέον το έργο «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 7.45, στο θέατρο «OLVIO».

Περισσότερα

Πρόκειται για μια κωμωδία, που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να το τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά. Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ, ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων.

Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο, πιο φρέσκο στο θέατρο «Olvio», με τον Νίκο Γεωργάκη – που υπογράφει και τη σκηνοθεσία- και τη Φιλίππα Ταμπάρη

Οι χορογραφίες είναι της Νατάσας Παπαμιχαήλ, που έχει συμπράξει με τους πρωταγωνιστές και στη μουσική επιμέλεια της παράστασης. Διεύθυνση φωτογραφίας Βασίλης Βαφειάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Olvio

από 05/02
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55
Τηλ: 210 3414118, 6973247721 Email: [email protected] Website: www.olviotheater.gr/

Πληροφορίες: 210 3414118, 6973247721

Ημέρες & Ώρες
Δ 19:45
Τ 19:45
Τ
Π
Π
Σ
Κ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ