Το Αναπόφευκτο

Αρχείο Παίχτηκε από 23/12/2015 έως 23/12/2015
στο Πολυμήχανο Café Teatral
Συγγραφέας: Μαρίνος Πομόνης
Σκηνοθέτης: Χριστιάννα Σκιαδά
Χορεύουν: Παναγιώτης Βασιλειάδης , Ιόλη Βουνάτσα ,Χρύσα Καρυοφύλλη, Καρολίνα Λούβαρη , Χριστιάννα Σκιαδά

Περιγραφή

Παράσταση Σύγχρονου Χορού από την επαγγελματική ομάδα σύγχρονου χορού Urban Dance Society στο Πολυμήχανο Café Teatral

Περισσότερα

«Το Αναπόφευκτο» είναι μία παράσταση σύγχρονου χορού την οποία επινόησε, σχεδίασε και επιμελήθηκε η Ομάδα Σύγχρονου Χορού «οι Χορευτές της Πόλης by Urban Dance Society». Βασίζεται στις ψυχικές διαταραχές και σύνδρομα τα οποία προσβάλλουν παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες, ύστερα από αλόγιστη χρήση του διαδικτύου, των social media και γενικότερα κάθε είδους υπολογιστή και gadget.

Το Αναπόφευκτο είναι η ιστορία μιας «χαμένης» γενιάς παιδιών, εφήβων, νέων ανθρώπων οι οποίοι ξεχνούν να ζουν , να ερωτεύονται, να αισθάνονται, να συμπονούν, να ελπίζουν, έχουν γίνει κυριολεκτικά οι σκλάβοι της τεχνολογίας και των προϊόντων της.

Έξι (6) ΠΡΑΞΕΙΣ, μία για κάθε διαταραχή παρουσιάζονται με ένα μοναδικό τρόπο, από επαγγελματίες χορογράφους, χορευτές και ηθοποιούς, οι οποίοι κάτω από το πρίσμα του σύγχρονου χορού ενώνουν τις γνώσεις και το ταλέντο τους στοχεύοντας σε ένα σκοπό: να παρουσιάσουν στο θεατή την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθεί είτε αυτός, είτε το παιδί του, είτε οποιοδήποτε κοντινό του πρόσωπο από την υπερβολική χρήση υπολογιστών – έξυπνων τηλεφώνων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συντελεστές
Επινόηση ιδέας – σενάριο: Μαρίνος Πομόνης
Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Χριστιάννα Σκιαδά
Βοηθός Παραγωγής Σκηνοθεσίας: Χρύσα Καρυοφύλλη
Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Πιάννου
Χορογραφίες: Urban Dance Society
Χορεύουν (με αλφαβητική σειρά): Παναγιώτης Βασιλειάδης | Ιόλη Βουνάτσα | Χρύσα Καρυοφύλλη | Καρολίνα   Λούβαρη | Χριστιάννα Σκιαδα