Αντριάνα

Αρχείο Παίχτηκε από 07/01/2019 έως 25/02/2019
στο Από Κοινού
Διάρκεια: 65΄
Συγγραφέας: Θανάσης Παπαγεωργίου
Σκηνοθέτης: Θανάσης Παπαγεωργίου
Σκηνογραφία: Λέα Κούση
Κοστούμια: Λέα Κούση
Ερμηνεύουν: Εύα Καμινάρη

Περιγραφή

Μια μεγάλη επιτυχία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΑ, που συνοδεύτηκε από μια εξαίρετη ερμηνεία της Εύας Καμινάρη, θα επαναληφθεί για λίγες παραστάσεις στο ‘’Από Κοινού’’ θέατρο από τις 7 Ιανουαρίου.

Περισσότερα

Πρόκειται για τον μονόλογο ‘’Η Αντριάνα’’ που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Θανάσης Παπαγεωργίου και που αναφέρεται σε μια γυναίκα που στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τις οικογενειακές απαιτήσεις καθώς και την ευθύνη που για διάφορους λόγους της είχαν αναθέσει για τη μικρή της αδελφή, έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για προσωπική ευτυχία προκειμένου να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων, που χωρίς να της ζητηθούν άμεσα, την κάνουν εν τούτοις να ζει κυριολεκτικά για τους άλλους. Μια γνωστή περίπτωση που αφορά – και απευθύνεται – σε χιλιάδες γυναίκες-θύματα, όπου εγκαταλείπουν τον εαυτό τους προκειμένου να υπηρετήσουν τον συγγενή του οποίου ανέλαβαν ή τους ανέθεσαν την ευθύνη. Η Αντριάνα έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από κριτικούς και Κοινό και εισέπραξε ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια και σαν έργο, αλλά, πολύ περισσότερο, και σαν ερμηνεία.

Φωτογραφίες

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικη ερμηνεια της Ευας Καμιναρη. Ξεδιπλωσε ολο το υποκριτικο της ταλεντο και απεδωσε με ολον τον ρεαλισμο τον δυσκολο ρολο που ειχε αναλαβει χωρις καμμια δυσκολια. Ευχαριστω την Θεατρομανια για την ευκαιρια που μου εδωσε να την παρακολουθησω.