Το Χελιδόνι ( La Golondrina )

Αρχείο Παίχτηκε από 01/10/2018 έως 26/02/2019
στο Μικρό Γκλόρια

2ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 90'
Συγγραφέας: Guillem Clua
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθέτης: Ελένη Γκασούκα
Σκηνογραφία: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Ερμηνεύουν: Σοφία Σεϊρλή, Βασίλης Μαυρογεωργίου

Περιγραφή

«Το Χελιδόνι», του Γκιλιέμ Κλούα, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα, και με πρωταγωνιστές τους Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου, μετά από τις sold out παραστάσεις της περασμένης χρονιάς, συνεχίζει στο θέατρο Γκλόρια Μικρό, από Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018, κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 18 παραστάσεις.

Παρατείνεται λόγω μεγάλης επιτυχίας!

Παραστάσεις: Δευτέρα 3, 10. 17 /12, Τρίτη 4, 11, 18, 25 /12 & 01/01, Τετάρτη, 26/12 & 02/01, Κυριακή 06/01.

*Οι παραστάσεις 25, 26/12 & 01, 02. 06/01 στις 21:30

Περισσότερα

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Καταλανούς συγγραφείς, ο Γκιλιέμ Κλούα γράφει με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο, ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή.

Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων του προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Αυτή η αλήθεια θα τους αναγκάσει να στοχαστούν γύρω από την ταυτότητα τους, την αποδοχή της απώλειας και την ευθραυστότητα της αγάπης, κάνοντας τους να ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους και να ενώσουν με έναν τρόπο τις τύχες τους για πάντα.

Μετάφραση από τα ισπανικά: Μαρια Χατζηεμμανουήλ
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Moυσική διδασκαλία: Ιώβη Φραγκάτου
Βοηθός Σκηνοθέτη:
Αγνή Χιώτη
Φωτογραφίες: Μαριλένα Σταφυλίδου & Ελίνα Γιουνανλή
Βίντεο: Παναγιώτης Λαμπής

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακολουθησα την παρασταση με προσκληση του ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.Υπέροχη παράσταση, βαθιά συγκινητική, εξαιρετικές ερμηνείες!! Ένα κείμενο εξαιρετικό με σύγχρονη γραφή και τρυφερή εναλλαγή όλων των συναισθημάτων, γελας από καρδιάς και κλαις από βαθιά συγκίνηση και πόνο.Πολλά πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές!