749

Χριστόφορος Ζαραλίκος - Η Κιβωτός του Ζάρα

Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Πιτσιρίκος, Χριστόφορος Ζαραλίκος
Σκηνοθέτης: Γιάννης Κακλέας
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Χριστόφορος Ζαραλίκος - Η Κιβωτός του Ζάρα για την ημέρα Δευτέρα 17/12 στις 21:00
Ελάτε στην Κοινότητα της Θεατρομάνια και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς

Περιγραφή

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο θέατρο Κιβωτός με την απόλυτη stand up comedy παράσταση!

Περισσότερα

Ο αστείρευτος εν λόγω καλλιτέχνης συνυπογράφει με τον Πιτσιρίκο τα κείμενα της παράστασης και για πρώτη φορά υπό τις σκηνοθετικές του οδηγίες του Γιάννη Κακλέα μάς παρουσιάζει στο θέατρο Κιβωτός από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα τη νέα του παράσταση "Η Κιβωτός του Ζάρα".

Στην απρόβλεπτη και προκλητική τους παράσταση,θα υπάρχουν - όπως πάντα - πολιτική σάτιρα, μοναδικές πρόζες, απίστευτοι αυτοσχεδιασμοί, αλλά και οι… «διάλογοι» με το κοινό!

Mε διάθεση πάντα να σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Κιβωτός

από 19/11
Πειραιώς 115, Γκάζι
Τηλ: 2103427426

Εισιτήρια: Κανονικό 12 ευρώ
Πληροφορίες: 210 3427426
Προπώληση: Προσφορά για την προπώληση :  10 ευρώ

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τα όσα είχα ακούσει ήθελα πολύ να τον δω Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που περίμενα!!!! Βέβαια μέσα στην κλεισούρα που έχουμε ήταν μια αλλαγή για δύο ώρες!!! Θεατρομάνια σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που μας δίνεις αυτήν την ευκαιρία!!!