Χριστόφορος Ζαραλίκος - Η Κιβωτός του Ζάρα

Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Πιτσιρίκος, Χριστόφορος Ζαραλίκος
Σκηνοθέτης: Γιάννης Κακλέας

Περιγραφή

Η stand up comedy παράσταση με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Κιβωτός την σεζόν 2018-2019 και περιόδευσε σε κλειστά και ανοιχτά θέατρα αλλά και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμη στο zaraleaksTV, το κανάλι του Χριστοφόρου Ζαραλίκου στο youtube

Περισσότερα

Ο αστείρευτος εν λόγω καλλιτέχνης συνυπογράφει με τον Πιτσιρίκο τα κείμενα της παράστασης και για πρώτη φορά υπό τις σκηνοθετικές του οδηγίες του Γιάννη Κακλέα μάς παρουσιάζει στο θέατρο Κιβωτός από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα τη νέα του παράσταση "Η Κιβωτός του Ζάρα".

Στην απρόβλεπτη και προκλητική τους παράσταση,θα υπάρχουν - όπως πάντα - πολιτική σάτιρα, μοναδικές πρόζες, απίστευτοι αυτοσχεδιασμοί, αλλά και οι… «διάλογοι» με το κοινό!

Mε διάθεση πάντα να σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Βίντεο

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τα όσα είχα ακούσει ήθελα πολύ να τον δω Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που περίμενα!!!! Βέβαια μέσα στην κλεισούρα που έχουμε ήταν μια αλλαγή για δύο ώρες!!! Θεατρομάνια σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που μας δίνεις αυτήν την ευκαιρία!!!