Δείξε μου το φίλο σου

Αρχείο Παίχτηκε από 10/10/2018 έως 28/11/2018
στο Bios
Ερμηνεύουν: Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης

Περιγραφή

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, το φοβερό stand up comedy δίδυμο, που  ενθουσίασε κοινό και κριτικούς θα συνεχίσει και όλες τις Τετάρτες του Νοεμβρίου στις 21:00 στο Bios, να δείχνει…. τον φίλο του! Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κόσμου, τους καταξιώνει πλέον σαν ένα από τα πιο δημοφιλή stand up comedy δίδυμα!

Περισσότερα

Δύο κωμικοί, δύο φίλοι, δύο διαφορετικά στιλ, με έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές σε μια βραδιά ολόφρεσκης κωμωδίας.

Μια απίστευτη stand up comedy παράσταση με μοναδικό χιούμορ που θα ενθουσιάσει!

Βίντεο

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, πολύ ζεστή ατμόσφαιρα από δύο κωμικούς που συνεχώς εξελίσσονται. Έξυπνα αστεία, αλλά κυρίως έξυπνη παρουσίαση των αστείων, με άμεσο και ευχάριστο τρόπο. Να επιλέξετε την παράσταση αν θέλετε να περάσετε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό βράδυ! Ευχαριστούμε θεατρομάνια!

  2. Περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ!
    Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάει στις μέρες μας αλλά Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης το καταφέρνουν πολύ καλά και μπράβο τους!
    Ευχαριστούμε πολύ το θεατρομάνια για τις προσκλήσεις.
    Να είστε καλά!

  3. Δροσεροί κι ευχάριστοι ως συνήθως, οι δύο κωμικοί δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό...ακόμη κι αν δεν είναι οι πιο πετυχημένοι "όρθιοι" κωμικοί στην Ελλάδα, παραμένουν μια επιλογή-εγγύηση για να διασκεδάσεις ποιοτικά και να ευχαριστηθείς το βράδυ σου. Αξιόλογος και ο Μουλαράς...το opening act...Συγχαρητήρια και στους τρεις, τους ευχαριστούμε πολύ, τόσο αυτούς όσο και τη Θεατρομανία για τις προσκλήσεις!