131

Δημήτρης Μυστακίδης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 13/04/2019 έως 20/04/2019
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Δημήτρης Μυστακίδης(κιθάρα, μπουζούκι, λαούτο και τραγούδι), Ιφιγένεια Ιωάννου(κανονάκι και τραγούδι), Δημήτρης Παππάς & Γιώργος Τσαλαμπούνης(κιθάρα, μπαγλαμά και τραγούδι)
Παίζουν μουσική: Σάκης Καρακώστας(βιολί), Δημήτρης Τσεκούρας(κοντραμπάσο)

Περιγραφή

Μετά τις άκρως επιτυχημένες και ενδιαφέρουσες χειμερινές παραστάσεις των "Εγκλημάτων" στο ΙΛΙΟΝ plus, ο Δημήτρης Μυστακίδης επιστρέφει για ακόμη δύο παραστάσεις. Για όσους θέλησαν να παραβρεθούν και δεν τα κατάφεραν και για αυτούς που αδημονούν να ξαναέρθουν. Για όσους αγαπάνε το ρεμπέτικο, τις ιστορίες και τα διαχρονικά μηνύματά του.

Περισσότερα

Εγκλήματα Στο Ρεμπέτικο: Η Επιστροφή
Επιστροφή στον ...τόπο του εγκλήματος!

Ποιός σκότωσε τον Σακαφλιά;
Αργιλέ μου γιατί σβήνεις;
Τι γυρεύουν οι μπάτσοι τέτοια ώρα;
Γιατί αντιλαλούν οι φυλακές;
Σε αυτά και άλλα τέτοια βασανιστικά ερωτήματα έρχεται να απαντήσει ο Δημήτρης Μυστακίδης. Και μαζί μ' αυτά, να φωτίσει μεγάλα εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα του Μεσοπολέμου και που καταγράφηκαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από ρεμπέτικα τραγούδια.
Εγκλήματα πάθους και τιμής, παρανομίες και προσωπικές διαμάχες του τότε, θα δημιουργήσουν στο σήμερα μια ξεχωριστή φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα, μεταφέροντας το πάντα επίκαιρο μήνυμα του ρεμπέτικου.
Για μια εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα, ο πολυοργανίστας Δημήτρης Μυστακίδης, πέρα από τη λαϊκή κιθάρα που τον συνόδευε αποκλειστικά ως σήμερα, φέρνει στη σκηνή και άλλα μουσικά όργανα και υπόσχεται να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Ιδέα και επιμέλεια παραγωγής: Fishbowl Music Tank

Φωτογραφίες