Έλα να παίξουμε

Αρχείο Παίχτηκε από 14/04/2018 έως 20/05/2018
στο Επί Κολωνώ
Διάρκεια: 70'
Συγγραφέας: Γεωργία Πιερρουτσάκου
Σκηνοθέτης: Γεωργία Πιερρουτσάκου - Λάζαρος Βαρτάνης
Σκηνογραφία: Ηλένια Δουλαδίρη
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση
Ερμηνεύουν: Στέφανος Παπατρέχας - Γεωργία Πιερρουτσάκου

Περιγραφή

Μετά την πρώτη παρουσίαση στο πλαίσιο του Στούντιο Νέων Συγγραφέων του Εθνικού Θεάτρου στο Νέο Rex τον Ιούνιο του 2016, ΕΚΕΙΝΟΣ και ΕΚΕΙΝΗ επιστρέφουν, στο Black Box του Επί Κολωνώ, για να μας αφηγηθούν και πάλι την πιο απίθανη - μα πέρα για πέρα αληθινή - ερωτική ιστορία. Τη δική τους!

Περισσότερα

Black Box

ΕΚΕΙΝΗ μπαίνει στο μπαράκι. ΕΚΕΙΝΟΣ την προσέχει αμέσως. Το βλέμμα της καρφώνεται επάνω του. Το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει. Τα πιόνια έχουν στηθεί. Ο χρόνος μετράει κιόλας αντίστροφα. Κι ύστερα… Πρώτος έρωτας. ΕΚΕΙΝΟΣ κι ΕΚΕΙΝΗ μαζί. Επιδίδονται στο κυνήγι της ευτυχίας. Ανταγωνίζονται ποιος αγαπάει περισσότερο! Κι ο χρόνος να κυλάει. Κι ύστερα… Μία λάθος κίνηση. Κι ύστερα… ΕΚΕΙΝΟΣ κι ΕΚΕΙΝΗ. Μόνοι πια. Να μη θυμούνται. Να μη θέλουν να θυμούνται. Αλλά να ξέρουν και οι δυο πως μια παρτίδα έχει μείνει μισοτελειωμένη. Ή μήπως έληξε; Ισοπαλία; «Κι αυτή δεν έχει τέλος η παρτίδα».

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

 

 

Βίντεο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία φρέσκια παράσταση που περιγράφει μια ιστορία που έχουμε ζήσει όλοι μέσα σε μια ατμόσφαιρα παραμυθιού πάνω σε μια σκακιέρα που κανείς δε βγαίνει νικητής. Ευφάνταστη σκηνοθεσία και ωραία μουσική επένδυση. Έχουμε να περιμένουμε πολλά από τη Γεωργία Πιερρουτσάκου. Ευχαριστώ Θεατρομάνια.