919

Επείγοντα περιστατικά: Εχθροί εξ' αίματος – βιολογικός μετανάστης

από 09/11
Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθέτης: Μπάμπης Κλαλιώτης
Σκηνικά: Μανταλένα Τίγκιλη
Κοστούμια: Μανταλένα Τίγκιλη
Φωτισμοί: Νίκος Καλαντζής
Κίνηση: Στέλιος Γιδάκος
Ερμηνεύουν: Στέλιος Γιαννακός, Στέλιος Γιδάκος, Παναγιώτης Γουργουλιός, Μένια Ορφανίδου

Περιγραφή

Η πένα του Αρκά συναντά την ευφάνταστη σκηνοθεσία του Μπάμπη Κλαλιώτη.

Περισσότερα

Δύο οργανισμοί, μία μεταμόσχευση, έξι όργανα,ένα τροχαίο,πολλές ανατροπές κι αστείρευτο χιούμορ.. Μια πολιτικοκοινωνική αλληγορία με ήρωες έντερα, νεφρά, χολές, συκώτια και σπλήνες. Ένα τροχαίο ατύχημα, μία καρδιά που αργοσβήνει και μία μεταμόσχευση που... θα πετύχει; Οργανικές συγκρούσεις – ανθρώπινες συγκρούσεις.

 Ένα ξένο στοιχείο, ένα αλλοδαπό στοιχείο... Τι θα συμβεί; Μία ξεκαρδιστική κωμωδία, μα ταυτόχρονα μία σκοτεινή δοκιμασία.

Βοηθός σκηνοθέτη: Μένια Ορφανίδου

Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Fb: ΑΡΚΑΣ Επείγοντα περιστατικά

Πληροφορίες wikipedia: Αρκάς είναι Έλληνας καλλιτέχνης που ασχολείται με την τέχνη των Κόμικς. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 δημοσιεύοντας τη σειρά Ο Κόκκορας στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα - πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ. Από τα έργα του ο Ισοβίτης έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση από τον Μάνθο Σαντοριναίο. Δουλειές του έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρουμανικά, σέρβικα και βουλγάρικα), ενώ έχει γράψει και θεατρικά έργα.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Έαρ Βικτώρια

από 09/11
Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 119
Τηλ: 210 8220020

Εισιτήρια: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνεργοι), 5 ευρώ (ατέλειες)
Πληροφορίες: 210 822 0020 και 697 0027 730
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-ear-viktoria/epeigonta-peristatika-exthroi-ex-aimatos-viologikos-metanastis/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π 21:00
Σ
Κ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η σελίδα εδώ είχε αστέρια θα έπρεπε να πάρετε 10. Η διάθεση ήταν πολύ καλή και τα παιδιά έκαναν εικόνα όλη την σκέψη του Αρκά που ήταν άπλα μια σελίδα. Μπράβο σε όλους σας, σκηνοθεσία, κοστούμια, ερμηνείες και φυσικά ένα κατάμεστο θέατρο.