Επείγοντα περιστατικά: Εχθροί εξ' αίματος – βιολογικός μετανάστης

Αρχείο Παίχτηκε από 09/11/2018 έως 30/11/2018
στο Βικτώρια
Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθέτης: Μπάμπης Κλαλιώτης
Σκηνογραφία: Μανταλένα Τίγκιλη
Κοστούμια: Μανταλένα Τίγκιλη
Φωτισμοί: Νίκος Καλαντζής
Κίνηση: Στέλιος Γιδάκος
Ερμηνεύουν: Στέλιος Γιαννακός, Στέλιος Γιδάκος, Παναγιώτης Γουργουλιός, Μένια Ορφανίδου

Περιγραφή

Η πένα του Αρκά συναντά την ευφάνταστη σκηνοθεσία του Μπάμπη Κλαλιώτη.

Περισσότερα

Δύο οργανισμοί, μία μεταμόσχευση, έξι όργανα,ένα τροχαίο,πολλές ανατροπές κι αστείρευτο χιούμορ.. Μια πολιτικοκοινωνική αλληγορία με ήρωες έντερα, νεφρά, χολές, συκώτια και σπλήνες. Ένα τροχαίο ατύχημα, μία καρδιά που αργοσβήνει και μία μεταμόσχευση που... θα πετύχει; Οργανικές συγκρούσεις – ανθρώπινες συγκρούσεις.

 Ένα ξένο στοιχείο, ένα αλλοδαπό στοιχείο... Τι θα συμβεί; Μία ξεκαρδιστική κωμωδία, μα ταυτόχρονα μία σκοτεινή δοκιμασία.

Βοηθός σκηνοθέτη: Μένια Ορφανίδου

Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Fb: ΑΡΚΑΣ Επείγοντα περιστατικά

Πληροφορίες wikipedia: Αρκάς είναι Έλληνας καλλιτέχνης που ασχολείται με την τέχνη των Κόμικς. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 δημοσιεύοντας τη σειρά Ο Κόκκορας στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα - πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ. Από τα έργα του ο Ισοβίτης έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση από τον Μάνθο Σαντοριναίο. Δουλειές του έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρουμανικά, σέρβικα και βουλγάρικα), ενώ έχει γράψει και θεατρικά έργα.

Φωτογραφίες

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακολούθησα την παράσταση με τον γιο μου την Παρασκευή 16/11. Θα την χαρακτήριζα απολαυστική και έξυπνη παράσταση που περνάει πολύ ωραία μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους, κυρίως όμως από το "παχύ έντερο". Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

  2. Αν η σελίδα εδώ είχε αστέρια θα έπρεπε να πάρετε 10. Η διάθεση ήταν πολύ καλή και τα παιδιά έκαναν εικόνα όλη την σκέψη του Αρκά που ήταν άπλα μια σελίδα. Μπράβο σε όλους σας, σκηνοθεσία, κοστούμια, ερμηνείες και φυσικά ένα κατάμεστο θέατρο.