Η νεράιδα του φεγγαριού

Διάρκεια: 90'
Σκηνοθέτης: Γιάννης ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Σκηνογραφία: Μιχάλης ΣΔΟΥΓΚΟΣ
Κοστούμια: Μιχάλης ΣΔΟΥΓΚΟΣ
Χορογραφία: Γιάννης ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γιώργος ΠΟΠΟΡΗΣ
Ερμηνεύουν: ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ , ΣΑΒΒΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Και στον ρόλο της Φεγγαρένιας : η ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΗ

Περιγραφή

Το ‘’Θέατρο της Μεσογείου’’ παρουσιάζει για Τρίτη σεζόν: <<Η ΝΕΡΑ’Ι’ΔΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ>> του Γιάννη Καλατζόπουλου σε παραγωγή του Αλμπέρτο Εσκενάζη.
Μια παράσταση για παιδιά και ευαίσθητους... μεγάλους.

(απο έναν μύθο της Ιαπωνίας)

Περισσότερα

Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του.

Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

Στην καινούργια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων , την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου , την ανοησία του πρίγκηπα αλλά και την αγάπη του γερο-Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι.

Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα απο πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα τρία δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία.

Ποια είναι αυτά;

Χμ... για να δούμε!!!

Συντελεστές :

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σαββίνα ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Και καθημερινά για σχολεία – συλόγους  (κατόπιν συνενόησης )

Φωτογραφίες