Η προδοσία

Αρχείο Παίχτηκε από 15/01/2018 έως 01/05/2018
στο Μικρό Παλλάς
Διάρκεια: 90'
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθέτης: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Ερμηνεύουν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Πυγμαλίωνας  Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπαδάκη

Περιγραφή

H «Προδοσία», ένα από τα σπουδαιότερα έργα του νομπελίστα συγγραφέα Χ.Πιντερ, ανεβαίνει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο θέατρο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Περισσότερα

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» Με τον όρο προδοσία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων δεσμεύσεων ή υποσχέσεων μέσα σε μια σχέση.Είναι επίσης η εξαπάτηση ερωτικού συντρόφου, φίλου ή συγγενη, καθώς και η διάψευση προσδοκιών και ελπίδων των άλλων ή και του ίδιου του εαυτού.

«ΜΝΗΜΗ» Με τον όρο μνήμη χαρακτηρίζεται η διαδικασία του ανθρώπινου εγκεφάλου, να θυμαται τις γνώσεις τις εμπειρίες αλλα και τις εντυπώσεις που αποκομίζει στην διάρκεια της ζωής του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη.

Μόνο που κάποιες φορές και η Μνήμη Προδιδει…

Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή
Σχεδιασμός ήχων- Μουσική : Σταύρος Γασπαράτος
Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ??????????????
    Οι ερμηνείες ήταν καλές αλλά ....
    Το κείμενο δεν ταιριάζει με το Μεσογειακό μας ταμπεραμέντο. Ο παιδικός φίλος και κουμπάρος με την κουμπάρα, μακροχρόνια σχέση .....τελείως άνευρος ο σύζυγος γι όσα του εξομολογήθηκαν......
    Δεν έχω διαβάσει το έργο του Πίντερ, αλλά ήταν πολύ φτωχό το κείμενο!