2702

Καλεσμένοι σε Φόνο

Αρχείο Παίχτηκε από 10/05/2019 έως 19/05/2019
στο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα 10’
Κείμενο: βασισμένο στο “A murder is announced” της Agatha Christie
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη
Σκηνοθέτης: Γιώργος Μαυράς & Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη
Ερμηνεύουν: Αρετή Φάκαρη, Κέλυ Βεκρή, Σοφία Σηφάκη, Θανάσης Μπίστικας, Ania Dec, Έλενα Γκουτζίνα, Φανή Δαούλα, Νάνσυ Γιαννούκου, Μαρίλη Σιγαλού, Παντελής Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαξούρης

Περιγραφή

Η Θεατρική Ομάδα PROduction PROject υπό την καθοδήγηση της Θ.Ο «Ρακοσυλλέκτες» παρουσιάζει το αστυνομικό θρίλερ «Καλεσμένοι σε Φόνο»

Περισσότερα

Μια ανοικτή πρόσκληση για φόνο σε τοπική εφημερίδα θα ταράξει την ησυχία της οικίας Τζόνσον αλλά και ολόκληρης της πόλης. Ένα «αθώο» πάρτυ θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι στρατηγικής μεταξύ δολοφόνων και θυμάτων. Οι ανακρίσεις ενός επιθεωρητή θα φέρουν στο φώς θαμμένα μυστικά του παρελθόντος, ξεχασμένες σχέσεις και ένοχα συμφέροντα. Θα αποκαλυφθεί άραγε, ο δολοφόνος;

Φωτογραφίες: KATERINA VASILEIADOU

Φωτογραφίες

Βίντεο

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΈΡΟΧΗ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΑ ΖΗΛΈΨΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΈΣ!!! ΠΟΛΎ ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΊΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΚΕΊΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΝΈΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..... ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟΣ.....!!!!
    ΤΗΝ ΣΥΣΤΉΝΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΘΈΑΤΡΟΜΑΝΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΈΡΟΧΟ ΘΕΑΤΡΙΚΌ ΒΡΑΔΥ!!!!

  2. Ηταν μια υπέροχη παράσταση!!! κράτησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο ως το τέλος όπου και αποκαλύφθηκε ποιός κρυβόταν πίσω από όλα. Ενα μεγάλο μπράβο στην ομαδα PROduction PROject για την ωραία δουλεια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!