Καραγκιόζης ως «Γραμματικός»

Διάρκεια: 50'

Περιγραφή

Ε, ρε γλέντια, στο Παλαιό Φάληρο!!! Ο  Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στο νέο του σπίτι! Έπειτα από 20 χρόνια βόλτες και γέλια στα στενά της Πλάκας, ο Καραγκιόζης και η παρέα του μετακομίζουν νότια και υπόσχονται ακόμα περισσότερα γέλια, ακόμα ομορφότερες βόλτες! Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου σας περιμένουν […]

Περισσότερα

Ε, ρε γλέντια, στο Παλαιό Φάληρο!!!

Ο  Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στο νέο του σπίτι!

Έπειτα από 20 χρόνια βόλτες και γέλια στα στενά της Πλάκας, ο Καραγκιόζης και η παρέα του μετακομίζουν νότια και υπόσχονται ακόμα περισσότερα γέλια, ακόμα ομορφότερες βόλτες!

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου σας περιμένουν στη νέα τους γειτονιά, στο νέο τους σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα είναι έτοιμα και οι πόρτες ανοίγουν!

Καθημερινά παιδικοί σταθμοί και σχολεία όλων των βαθμίδων, γνωρίζουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών και του κουκλοθέατρου, μέσα από τις παραστάσεις των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και από εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια που πραγματοποιούνται στο νέο τους στέκι.

Τα Σαββατοκύριακα μικροί και μεγάλοι, οικογενειακώς, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές παραστάσεις Καραγκιόζη και κουκλοθέατρου, κλασικές, αλλά και νέες που έρχονται,  και επιπλέον να μυήσετε τα μικρά σας στον κόσμο του θεάτρου σκιών και του κουκλοθεάτρου μέσα από τα εργαστήρια που θα ακολουθούν για τους μικρούς καραγκιοζοπαίχτες και κουκλοπαίχτες!

Οι παραστάσεις για τα σχολεία έχουν ξεκινήσει ενώ για το κοινό οι «Φιγούρες & Κούκλες» ανοίγουν τις πόρτες του νέου σπιτιού τους, την Κυριακή  18  Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί!

Την κορδέλα κόβει ο Καραγκιόζης ως «Γραμματικός». Μια παραδοσιακή κωμωδία του Ελληνικού θεάτρου σκιών διασκευασμένη  μοναδικά  θα γεμίσει γέλια το Κυριακάτικο πρωινό σας.

Μετά την παράσταση, ακολουθεί και Καραγκιοζοεργαστήρι.

Πάρτε τα πιτσιρίκια σας και ελάτε να τον απολαύσετε στο νέο του στέκι όπου σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

Παραστάσεις, αλλά και εργαστήρια κατασκευής θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με νέο έργο κάθε φορά.

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας ΑΝΩ των 3 ετών.

Το Δεκέμβριο το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με τον «Πέτρο & Λύκο», από το ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου.

Αναλυτικά για το πρόγραμμα παραστάσεων μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα  www,fkt.gr, αλλά και καλώντας στο 2103227507 όπου μπορείτε και να πραγματοποιήσετε κράτηση θέσεων.

 Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και επισκεφθείτε πρώτοι το νέο τους σπίτι !

Τις νέες «Φιγούρες & Κούκλες»,

στο Παλαιό Φάληρο.

 Κάθε εβδομάδα νέο έργο  -Για παιδιά άνω των 3 ετών-

*Καραγκιοζοεργαστήρι  «Φτιάχνω τη δική μου φιγούρα»
-Για παιδιά άνω των 5  ετών-
Κυριακή  12.45  Διάρκεια : 60΄. Κόστος συμμετοχής :  7 ευρώ

*Κουκλοεργαστήρι 
-Για παιδιά άνω των 3 ετών-
Κυριακή  18/11 , 12.45 . Διάρκεια : 60΄.
Κόστος συμμετοχής : 7 ευρώ.