Μίλτος Πασχαλίδης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 24/11/2018 έως 16/03/2019
στο Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παίζουν μουσική: Θυμιος Παπαπδόπουλος(Πνευστά), Πάρις Περυσινάκης(Λύρα, Μαντολίνο), Νίκη Γρανα(Πιάνο, Ακορντεόν, Τραγούδι) , Δημήτρης Μουτάφης(Μπάσο), Ηλίας Δουμάνης(Τύμπανα)

Περιγραφή

Μετά από μια καλοκαιρινή περιοδεία με περισσότερους από 40 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Μίλτος επιστρέφει για έναν ακόμα χειμώνα στην κεντρική μουσική σκηνή της Αθήνας.

Περισσότερα

Με παραμύθια, βαριές κουβέντες, ιστορίες για πεφταστέρια και τραγούδια που ζούνε λαθραία, ο Μίλτος Πασχαλίδης στήνει ένα πρόγραμμα, λιγότερο ηλεκτρικό και πιο προσωπικό, με περισσότερα «αδικημένα» τραγούδια από τους 12 προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές του σε δίσκους φίλων του, που έχουν λείψει από τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο φόρος τιμής στο μεγάλο δάσκαλο Μάνο Ελευθερίου, με ένα εκτενές αφιέρωμα στα σπουδαία τραγούδια του.

Φυσικά, κινητήρια δύναμη θα είναι, όπως πάντα, η αίσθηση της στιγμής, η ατμόσφαιρα της κάθε βραδιάς που θα οδηγεί σε απρόβλεπτα μονοπάτια, με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του Μίλτου.

Πασχάλης Κολέντσης, Δημήτρης Μπαρλαμάς – Ηχοληψία

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC