Μίλτος Πασχαλίδης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 03/02/2018 έως 17/02/2018
στο Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Τραγουδούν: Μίλτος Πασχαλίδης
Παίζουν μουσική: String Demons(Λυδία Μπουντούνη & Κωνσταντίνος Μπουντούνης), Νίκη Γρανά(πιάνο, ακορντεόν, ερμηνεία), Θύμιος Παπαδόπουλος(πνευστά), Δημήτρης Σινογιαννης(ηλεκτρική κιθάρα), Πάρις Περυσινάκης(λύρα), Δημήτρης Μουτάφης(μπάσο),  Ηλίας Δουμάνης(τύμπανα), Hχοληψία(Πασχάλης Κολέντσης), Φώτα(Μανώλης Μπράτσης)

Περιγραφή

Μαζί του στις 3 & 10 Φεβρουαρίου οι String Demons  Ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινώντας από τις 4/11 και με κάθε live του να είναι sold outολοκληρώνει τον κύκλο των εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Ο "οικοδεσπότης" της κεντρικής σκηνής του Σταυρού του Νότου τα Σάββατα θα μας υποδεχθεί για τρεις τελευταίες παραστάσεις παρέα με τραγούδια […]

Περισσότερα


Μαζί του στις 3 & 10 Φεβρουαρίου οι String Demons 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινώντας από τις 4/11 και με κάθε live του να είναι sold outολοκληρώνει τον κύκλο των εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Ο "οικοδεσπότης" της κεντρικής σκηνής του Σταυρού του Νότου τα Σάββατα θα μας υποδεχθεί για τρεις τελευταίες παραστάσεις παρέα με τραγούδια νέα, αλλά και παλαιότερα μα πολύ αγαπημένα.

Συνεπής στις υποσχέσεις του κατάφερε να κάνει τα live του να μοιάζουν με αφήγηση της μουσικής του περιπέτειας, πάντα με τη γνώριμη οικειότητα που τον χαρακτηρίζει και ξεσηκώνει το κοινό.
​Στις 3 και 10 Φεβρουαρίου θα έχει μαζί του και τους String Demons,  το ντουέτο της Λυδίας και του Κωνσταντίνου Μπουντούνη, οι οποίοι δυναμιτίζουν τη σκηνή με το πάθος και την ευρηματικότητά τους. Οι String Demons συμπληρώνουν μοναδικά τη μπάντα του Μίλτου Πασχαλίδη με το κέφι και τα εκρηκτικά τους έγχορδα. Στο live θα παρουσιάσουν και κομμάτια από τον ολοκαίνουργιο δίσκο 

Οργάνωση παραγωγής: Stray music