Ο Αι-Βασίλης σφήνωσε στην καμινάδα!

Συγγραφέας: Μάρι Χεκιμιάν
Σκηνοθέτης: Δέσποινα Σαρόγλου
Σκηνογραφία: TheatrAction
Κοστούμια: TheatrAction
Χορογραφία: Ράνια Πούλιου
Ερμηνεύουν: Βαγγέλης Δαλές, Ευαγγελία Παγώνη, Χριστίνα Σεραφειμίδου, Εύα Χολογκούνη 

Περιγραφή

Η ανταπόκριση του κοινού στην χριστουγεννιάτικη παράσταση των Theatraction ήταν άμεση και τα εισιτήρια για την παράσταση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 1/12 έχουν ήδη εξαντληθεί. Για τον λόγο αυτό θα δοθεί ακόμα μία παράσταση το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 18.30. 

Μια εύθυμη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική επί σκηνής, που αναδεικνύει την αξία της παιδικότητας και την πίστη στη μαγική πλευρά της ζωής.

Περισσότερα

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Το ταξίδι του Αϊ-Βασίλη προετοιμάζουν τάρανδοι και ξωτικά. Τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν, μ’ ανυπομονησία και χαρά, δώρα και ζαχαρωτά. Ο Αϊ-Βασίλης είναι ο μόνος που μπορεί να βρει ποιο δώρο τους αρμόζει και τι παιχνίδι τους ευχαριστεί. Έτσι μπορεί και κάνει, για το καθένα τους, πάντα την καλύτερη επιλογή! Μα ώρες ώρες, φέρεται κι αυτός σαν παιδί και χρειάζεται την γυναίκα του, την Κυρία Βασιλεία να τον φροντίζει και να τον επιτηρεί. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με φαϊ, αφού στις λιχουδιές έχει αδυναμία μεγάλη και του είναι δύσκολο να αντισταθεί! Η κυρία η Βασιλεία, η καψερή, του δίνει συνέχεια συμβουλές, μα δεν την ακούει και του βάζει τις φωνές. Η περιπέτεια όμως που πρόκειται να ζήσει, ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, γνώμη θα του αλλάξει μονομιάς! Θα σταματήσει να τρώει τόσα πολύ γλυκά και θα αρχίσει επιτέλους να τρέφεται πιο υγιεινά!

Εικονoγράφηση: Αγγελική Κουρμουλάκη

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία (Τηλ Πληροφοριών 6979 720 605)

H εταιρεία θεάτρου TheatrAction αποτελείται από μια ομάδα καλλιτεχνών, που συμπορεύονται εδώ και χρόνια υπερασπιζόμενοι το κοινό τους όραμα. Την ευαισθητοποίηση του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό. Για αυτόν το λόγο επενδύουν ιδιαίτερα στο παιδικό θέατρο. Με παραγωγές προσεγμένης αισθητικής, που δεν υποτιμούν την παιδική νοημοσύνη, καλλιεργούν την ενσυναίσθηση και σέβονται τον ψυχισμό των παιδιών, επιδιώκουν να πλάσουν ένα θεατρόφιλο κοινό με παιδεία και καλλιτεχνικό κριτήριο.

Φωτογραφίες