Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος

Αρχείο Παίχτηκε από 18/03/2018 έως 01/04/2018
στο Άτταλος - Κινηματογράφος

Περιγραφή

Μια θρυλική παράσταση ανεβαίνει στον αγαπημένο και ιστορικό κινηματογράφο "Άτταλος" της Νέας Σμύρνης. Ελάτε μικροί και μεγάλοι να απολαύσετε ένα παλιό και ξακουστό μυθιστόρημα του '21, σε μια σπάνια και φαντασμαγορική παράσταση θεάτρου σκιών!!!

Περισσότερα

Κάπου στη γη της Πελοποννήσου, ένας σχεδόν ερειπωμένος πύργος, ο πύργος της Άννας Φραντζή, απόγονο του Γεωργίου Φραντζή, ιστορικού και ακόλουθου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ', προστατεύεται από το πνεύμα του θρυλικού Καπετάν Απέθαντου, κρατώντας μακριά τους πειρατές και τους τούρκους που θέλουν να το κατακτήσουν. Τι θα γίνει όμως, όταν ύστερα από προδοσία  αυτοί θελήσουν, για ίδιον όφελος, να μπουν μέσα στον πύργο και να κλέψουν τον αμύθητο θησαυρό που φυλάσσεται καλά κρυμμένος στα υπόγειά του;  Άραγε θα τα καταφέρουν;;; Ποιός είναι ο Καπετάν Απέθαντος, αυτός ο Αόρατος φύλακας του κάστρου, και ποιος ο Γιος της Νεράιδας;  Πώς ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης θα συμμετάσχει σε αυτή την ιστορία;

!!!Και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους…το κάθε παιδί θα πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο του τρομερού πειρατή "Κροκόδειλου" που εμφανίζεται στην παράσταση, για να φτιάξει τη δική του φιγούρα!!!

Υ.Γ. 1. Την Κυριακή 25/03/2018 δεν θα πραγματοποιηθεί παράσταση λόγω της Εθνικής εορτής. Οι παραστάσεις μας θα ξεκινήσουν πάλι την Κυριακή 01/04/2018.

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης