Πινόκιο και η Κοκκινοσκουφίτσα στο χωριό της μελωδίας

Διάρκεια: 60’
Κείμενο: Μαρία Μπατζανοπούλου
Διασκευή: Μαρία Μπατζανοπούλου
Σκηνοθέτης: Έλλη Βοζικιάδου
Σκηνογραφία: Κώστας Ζωγραφόπουλος

Περιγραφή

Για τέταρτη  χρονιά  η κουκλοθεατρική  σκηνή του θεάτρου θυμέλη συνεχίζει με επιτυχία της παραστάσεις  της με ένα έργο – αφιέρωμα στη μουσική αλλά και μια χριστουγεννιάτικη, τρυφερή ιστορία.

Περισσότερα

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
 Μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή χωρίς μουσική; Κι όμως υπάρχει παντού!

Οι αγαπημένοι μας ήρωες ο Πινόκιο και η Κοκκινοσκουφίτσα συναντιούνται στη παιδική χαρά του χωριού και αποφασίζουν να βρουν το μαγικό σείστρο, για να το πάνε δώρο στον άπληστο βασιλιά για τα γενέθλιά του. Με τη βοήθεια της μαγικής σκούπας θα ταξιδέψουν σε χώρες και χωριά, θα συναντήσουν  διάφορους ανθρώπους και θα ζήσουν πολλές περιπέτειες… Τι λέτε;  Θα καταφέρουν τελικά να φτάσουν στο περίφημο μελωδικό χωριό;

Ένα παραμύθι που βοηθά τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να γνωρίσουν τη μουσική, τους ήχους, το ρυθμό και τα μουσικά όργανα με διασκεδαστικό τρόπο γεμίζοντάς τα χαρούμενα συναισθήματα συντελώντας παράλληλα στην καταπολέμηση της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και διεγείροντας τη νοημοσύνη, την κοινωνικότητα και τη συναισθηματική τους ανάπτυξη. Το έργο είναι διαδραστικό και παρουσιάζεται με κούκλες άμεσης κίνησης,  με ευρηματικό σκηνικό και υπέροχη μουσική.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ-ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΝΑΣ

Στο τέλος της παράστασης  φτιάχνουμε με τα παιδιά μουσικά όργανα από άχρηστα αντικείμενα.  

 Παιδικά πάρτι
 Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου μας μπορείτε να διοργανώσετε πριν ή μετά την     παράσταση με πολύ χαμηλό κόστος το πάρτι γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας, τη  χριστουγεννιάτικη γιορτή σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 6 ευρώ το άτομο (παράσταση και πάρτι) σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας.) Μια μοναδική και πρωτότυπη γιορτινή πρόταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!!!