331

Ποιον Κοροϊδεύω;

Αρχείο Παίχτηκε από 28/09/2019 έως 04/01/2020
στο Από Μηχανής
Διάρκεια: 90'
Συγγραφέας: Σωτήρης Μεντζέλος
Σκηνοθέτης: Σωτήρης Μεντζέλος
Ερμηνεύουν: Σωτήρης Μεντζέλος

Περιγραφή

Το «ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ;» είναι το «One Man Show» του Σωτήρη Μεντζέλου που φλερτάρει επίμονα με το «Stand Up» και η εξέλιξη των παραστάσεων «MYSTORY» και «MYSTORY,vl2».

Περισσότερα

ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ

Ο Σωτήρης Μεντζέλος παρουσιάζει φέτος για τρίτη χρονιά, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής και φυσικά εισπρακτικής επιτυχίας, την τελική μορφή της πρώτης του solo παράστασης που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 με άλλο τίτλο, με άλλα μυαλά και με άλλο ΑΦΜ.
Στο «Από Μηχανής» θέατρο από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων,  ένα μικρόφωνο, το φλερτ, το «friendzone», ο Μπραντ Πιτ και ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Φοίβος από το «Ρετιρέ», τα άστρα και τα ζώδια που φέρνουνε εμπόδια, ο Χολίδης, τρία χρόνια δραματικής σχολής, η συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, το «Κούπε Πε», το γκότζι μπέρι, οι διαφημίσεις των ραδιοφώνων, ένας γλάρος, η ράπερ γιαγιά και η Εμμανουέλλα -το σύμβολο του σεξ- δίνουν ραντεβού σε μια ιστορία πάθους, μυστηρίου, έρωτα, γάμου, σεξ, γέλιου, γέλιου στο σεξ, μυστηρίου στον έρωτα και άλλων πιθανών συνδυασμών.

Σημειώνεται ότι το «Από Μηχανής» Θέατρο μπορεί να μην έχει ξύλινη κατασκευή πάνω στην οποία ανεβασμένη θα δώσει τη λύση η Αθηνά η Παλλάδα, έχει όμως κλιματισμό, ποτά και wi-fi. Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, ο μοντέρνος ο άνθρωπος στην έξοδό του.

Υ.Γ.1 Η παράσταση ξεκινάει 00:00. Μήπως τελικά είναι ένα «Late Night Show»;
Υ.Γ.2 Ο κωδικός του wi-fi δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμος.
Υ.Γ.3 Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Υ.Γ.4 «Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω, απαγορεύεται να μ’ αγαπάς» – Αντύπας

Special thanks: Μαρίνα Κανελλοπούλου
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Μια παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου

 

Φωτογραφίες

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Σωτήρης Μεντζέλος κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και σε κάνει να νιώθεις πως περνάς το βράδυ σου βλέποντας έναν φίλο σου να σου λέει τις ιστορίες του για να γελάσεις. Εξαιρετικός στις μιμήσεις και τις εκφράσεις του. Αν και κάποιες φορές περιττολογούσε, σε κέρδιζε στο επόμενο αστείο του.

  2. Βρήκα την παράσταση χυδαία....Ως γυναίκα ένιωσα άβολα ουκ ολίγες φορές με το σεξιστικό φτηνό χιουμοράκι με το οποίο δεν γέλασε κανείς... Πρέπει κάποια στιγμή να απεμπλακούν από τα δίχτυα του χυδαίου...και να αποσπάσουν το γέλιο περιγράφοντας ίσως σκηνές από την καθημερινότητα του θεατή. Για παράδειγμα ένα κείμενο με έναν διαξιφισμό μεταξύ ενός ζευγαριού που παλεύει με τις συμπληγάδες της καθημερινής ρουτίνας καθώς και όλων των οικονομικών προβλημάτων που μονοπωλούν το μυαλό του, μη έχοντας όρεξη να απολαύσει την ζωή εμπλουτισμένο με κωμικά ρεαλιστικά στοιχεία θα μπορούσε να αγγίξει περισσότερο τον θεατή, να ταυτιστεί με την ιστορία και να γελάσει ...Αν η παράσταση απευθυνόταν σε άνδρες μέχρι το πολύ 25 ετών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Αλλά όταν δεν έχετε τέτοιου είδους δέσμευση οφείλεται να σέβεστε το κοινό... Ευχαριστώ πολύ θεατρομάνια για την πρόσκληση!