Stand Up Comedy - Χριστόφορος Ζαραλίκος

Αρχείο Παίχτηκε από 10/06/2020 έως 29/07/2020
στο Τριανόν Κινηματοθέατρο
Διάρκεια: 90’
Ερμηνεύουν: Χριστόφορος Ζαραλίκος

Περιγραφή

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, μας δίνει ραντεβού τις Τετάρτες του Ιουνίου στον open air κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ που ανοίγει και φέτος την οροφή του και μετατρέπεται σε θερινό στο κέντρο της πόλης!

Περισσότερα

Θέατρο Μυθωδία
Γεράνι Ρεθύμνου, Κρήτη
Tηλ.: 694 744 1051
Κυριακή 05 Ιουλίου 2020
Έναρξη: 21:30
Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος | 10€ προπώληση
Σημεία προπώλησης : βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης και στο viva.gr

Θέατρο Τεχνόπολις
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα Γαζίου, Ηράκλειο Κρήτης
Tηλ.: 2810823813
Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020
Έναρξη: 21:30
Διάρκεια: 90’
Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος | 10€ προπώληση / Μειωμένο
*Ισχύουν και τα εισιτήρια από την ακύρωση της εκδήλωσης του χειμώνα στο Cine Studio.

Σημεία προπώλησης: Τεχνόπολις - Βιβλ. Ελευθερουδάκης - Πολυτεχνείο Καφέ και στο Ticketservices.gr

Μύλος open air Βαβυλωνια
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30
Ταμείο: 12€, Προπώληση: 10€, goldmall, https://bit.ly/2VjS4gq

 

«Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Η sold out παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα» που ξεκίνησε τον χειμώνα και διακόπηκε λόγω τον περιοριστικών μέτρων για την πανδημία μεταφέρεται ανανεωμένη στο ΤΡΙΑΝΟΝ τηρώντας όλα τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή, όπως το όριο πληρότητας 40% των καθισμάτων - 135 δηλαδή - ώστε να τηρούνται οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ τον θεατών, τους ειδικούς κανόνες για τους χώρους υγιεινής, την ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού κ.α.

Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Open up: οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστοφόρου Ζαραλίκου.

Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ»

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

Φωτογραφίες

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τον Κωνσταντίνο Πλατή

    Το Stand Up Comedy είναι ένα θεατρικό είδος το οποίο με τις υπάρχουσες συνθήκες και τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις και για τον παραγωγό, αφού προϋποθέτει μόνο ένα άνθρωπο επί σκηνής χωρίς έξτρα φωτισμό, σκηνικά κτλ αλλά και για τον θεατή αφού μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση σε μπαρ, θέατρα, ανοικτούς χώρους και γενικότερα σχεδόν παντού. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που οι πρώτες παραστάσεις που ξεκίνησαν μετά την περίοδο της καραντίνας ήταν stand up comedy.

    H πρώτη, ίσως, στην Αθήνα είναι και η παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με το Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο κινηματοθέατρο "Τριανόν", έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη χωρητικότητα και οροφή που ανοίγει και δημιουργεί φυσικό κλιματισμό του χώρου αλλά είναι και αισθητικά ένα υπέροχο φυσικό σκηνικό. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι πλέον ένας από τους "γερόλυκους" του ελληνικού stand up comedy με πολύχρονη πορεία στο είδος αυτό της κωμωδίας αλλά με εμπειρία και σε άλλα είδη αφού έχει παίξει και σε έργα επιθεώρησης και δράματος στην αρχή της καριέρας του, αφού αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν. Η ενέργεια του επάνω στη σκηνή είναι εξαιρετική και μπορεί να παρασύρει οποιοδήποτε κοινό βρεθεί απέναντι του.

    Του αρέσει να συνομιλεί με τους θεατές και η αντίδραση είναι ανάλογη, με το κοινό να εξομολογείται τις πεποιθήσεις του σε κύρια ζητήματα όπως η πολιτική και το σεξ, δίνοντας την ευκαιρία στον κωμικό να παραγάγει αυτοσχεδιαστικά κείμενο με μεγάλη επιτυχία. Η θεματολογία του στο πρώτο μέρος της παράστασης βασίζεται κυρίως στην πολιτική επικαιρότητα και κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο κομμάτι της παράστασης το οποίο θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη έκταση. Στη συνέχεια καταπιάνεται και με ανησυχίες και προβληματισμούς του κοινού αλλά και του ίδιου πάνω στο σεξ και τις σχέσεις.

    Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος για βραδινή έξοδο, μόνος ή με παρέα, στην καλοκαιρινή Αθήνα με το χιούμορ και το γέλιο που παράγεται να αντισταθμίζει για δύο ώρες την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πόλης.